tiistai 9. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 9: Vartalomaukaste

Maukasta joulukuun yhdeksättä!


Vartalomaukaste on meidän kehittelemä nimi tuotteille, jotka eivät ole hierontaöljyjä, eivätkä ne ole liukasteita - siis maukasteita!

Maukasteet ovat vesipohjaisia, ja ne voi hieroa ihon herkkiin kohtiin; vaikka niskaan, kaulaan, nänneihin... Puhalla, ja tunne, kuinka maukaste lämmittää ihanasti! Maukasteet ovat myös herkullisia suukotella pois rakkaasti iholta.

Erona hierontaöljyyn, maukaste on vesipohjainen eikä liu'u iholla niin liukkaasti kuin oikea hierontaöljy. Lämmitys voi myös tuntua liian voimakkaalta levitettynä vaikkapa koko selkään (voi myös tuntua pakkaspäivänä erittäin tervetulleelta!). Maukasteet voit pyyhkiä pois paperilla tai kostealla pyyhkeellä - eivätkä ne sen jälkeen jätä iholle tahmaista tunnetta.

Erona öljyihin, maukasteiden tuoksuvalikoima on myös "karkkimaisempaa"; miten olisi vaikkapa raikas mansikka ripauksella kuohuviiniä tai aito vanilja!

Kama Sutran Oil of Love -maukasteiden pakkaukset ovat vaihtumassa. Tästä syystä tuotteet ovat tarjouksessa 15€ / kpl (normaalihinta 19,90€). Niin kauan kuin tuotteita riittää! Tule ja kerää vaikkapa koko sarja joululahjaksi makuuhuoneeseen: yhdeksän herkullista makua ja tuoksua. Lämmittämään talven kylminä öinä...


Valikoimassa myös muiden valmistajien vastaavia tuotteita, kuten LELO:n ja Lovenessin lämmittävät vartalomaukasteet. Valitsemme myös nämä tuotteet sillä perusteella, että niiden tulee olla ihoystävällisiä ja helposti puhdistettavissa. Moni asiakkaamme on kokenut Loveness-maukasteiden lämmittävän vielä voimakkaammin kuin KamaSutran. Suosittelemmekin kokeilemaan aina tuotteita ensin pienelle ihoalueelle, jotta vältytään kuumottavilta yllätyksiltä; mikä taas voi olla myös hyvä asia! ;)


ps. Hyvää nimipäivää meidän molempien äiteille, toivoo Laura ja T-N 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti