torstai 11. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 11: Lisää orgasmeja

Vieläkö joulukuusen alta puuttuu paketti?

Ylva Franzénin Lisää Orgasmeja - kirja on varmasti tervetullut lisä jokaisen naisen tai pariskunnan kirjahyllyyn.

Lisää orgasmeja on kirja naisille, jotka haluavat piristää seksielämäänsä ja oppia tuntemaan vartalonsa salat. Sopii myös oppikirjaksi miehille, jotka haluavat tietää enemmän naisistaan.

Kirja pohjautuu kirjoittajansa pitkäaikaiseen kokemukseen seksuaalikouluttajana. Franzén on filosofian maisteri ja tunnetun tukholmalaisen Afrodites Apotekin perustaja. Hän on järjestänyt vuodesta 1995 asti suosittuja orgasmikursseja naisille, miehille ja pareille. Kirja sisältää selkeästi kirjoitettua asiatietoa seksuaalisuuden historiasta ja naisen nautinnon määritelmistä, sekä paljon käytännön harjoituksia ja vinkkejä, jotka johdattavat kohti uudenlaista, kokonaisvaltaisempaa seksiä. Lisää orgasmeja on kirja naisille, jotka haluavat lukea kerrankin rehellistä tekstiä seksuaalisuudestaan vastapainoksi median suoltamille kliseille.

Ruotsissa teoksen ensimmäinen painos myytiin loppuun ennätysajassa. Lisää orgasmeja - Tie naisen nautintoon on käytetty seksologian peruskurssin oppikirjana mm. Göteborgin Psykologisessa instituutissa. Myös meillä Suomessa lukuisat seksuaalineuvojat ja -terapeutit ovat ihastuneet teoksen sisältöön ja tapaan käsitellä orgasmia ja nautintoa.

Lisää orgasmeja - Tie naisen nautintoon, myymälässämme 24,90€.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti