maanantai 15. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 15: Vibrallinen penisrengas

Pitkään yksi myymälämme suosituimmista artikkeleista sekä naistenkutsujen hitti ovat olleet erilaiset vibralliset penisrenkaat.
No, mikäs sen täydellisempää:
Mies kestää pidempään kun rengas puristaa peniksen juuren verisuonia kevyesti ja samassa paketissa klitoriskiihotin. Win-win!

Valikoima on tietenkin tältäkin osin valtava.
Eroja on itse renkaissa: on erittäin pehmeästä ja joustavasta enemmän kiristävään ja napakkaan.
Ja eroja on moottoreissa: voimakkuudessa, säätömahdollisuuksissa jne.
Sitten vielä näiden yhdistelmä: miten värinä tuntuu renkaassa ja sen erilaisissa nystyröissä ja muissa muotoiluissa - onko kiihotinosa terävämpi vai littanampi, isompi vai pienempi, helläväraisesti kutittava vai laajalta alueelta hierova...Jokaisella on oma suosikkinsa!

Täksi jouluksi saimme asiakkaidemme toivomuksesta myyntiin rajoitetun erän vanhaa suosikkia!
Uusvanha tuote ei ole inflaatiosta kärsinyt. Siksi olemme omistaneet joulukalenterin 15. päivän Impulsen ihastuttavalle ja super-tehokkaalle vibrarenkaalle.

Sen etuina ovat erittäin pehmoinen ja joustava rengas, jossa ympäriinsä hauskoja kiihotus"hapsuja". Näin ollen rengas toimii hauskana lisänä makuukammariin myös ilman moottoria.
Itse moottori taas olisi myyntihitti ilman rengastakin. Viisi huikeaa vibratoimintoa, joita voi säätää kaukosäätimellä edes-takaisin. Moni asiakkaamme onkin toivonut vibrallista rengasta, joka toimisi tavallisilla sormipattereilla: Impulse-vibra pärisee kolmella AA-paristolla, jotka toki pakettiin sujautamme mukaan - kuten aina kaikkiin meiltä ostettuihin normaalihintaisiin tuotteisiin.
Kuulan voit yhdistää myös muihin renkaisiin ja "tuunata" näin vanhoja lelujanne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti