Kutsut

Naistenillat ja luennot, seksivälinekutsut, erotiikkakutsut, korsettikutsut, intiimituotekutsut…rakkaalla lapsella on monta nimeä! Tiesitkö, että meillä on yli 15 vuoden kokemus erilaisten naistenkutsujen ja seksuaaliterveysaiheisten luentojen järjestämisestä.

Kutsut ovat mainio tapa tutustua rauhassa tuotteisiin ammattitaitoisen naismyyjän opastuksella, rennossa hengessä, naisten kesken. Tuote-esittelyt ovat olleet suosittuja ohjelmanumeroita polttareihin ja syntymäpäiviin liittyen, mutta aina ei tarvita ”tekosyytä” hyvällä porukalla hauskan illan viettämiseen.

Meillä ei ole freelancer-myyjiä, vaan kaikki esittelijämme ovat vakituisia työntekijöitämme ja siten koulutettuja tuotteiden asiantuntijoita, sekä asiakaspalvelun ammattilaisia. Ja aina naisia! Kaikki kutsuilla esiteltävät tuotteet ovat tarkoin valikoituja ja kukin esittelijämme voi muokata myös esittelypakettia mieluisekseen. Myymälässä pidettävillä kutsuilla tutustuttavana on koko valikoima asuineen! Kutsuillamme ei koskaan ole ostopakkoa, mutta halutessaan ostetut tuotteet saa aina samantien mukaan eikä tarvitse odottaa postin toimitusta.

Menestyksen salaisuus on asiakaslähtöinen ja henkilökohtainen palvelu, myös kutsuilla. Räätälöimme kutsut aina ryhmän mukaan, toivomuksia voi esittää niin aikataulun kuin esiteltävien tuotteidenkin suhteen. Kutsuillamme ideana ei ole koskaan nolata ketään. Kenenkään ei tarvitse kertoa itsestään asioita, joita ei tahdo.

Liikkeemme kutsuille varatussa tilassa voimme palvella 5-17 hengen ryhmiä, sekä luennoissa ja koulutuksissa erikoisjärjestelyin jopa yli 30 osallistujaa mahtuu. Uusi liiketilamme on suunniteltu toimimaan entistä paremmin yksityistilaisuuksissa. Liiketilamme on avara, valoisa ja meiltä löytyy inva-WC.

Huomaathan, että kutsuvaraukset otamme vastaan ainoastaan puhelimitse tai paikan päällä liikkeessämme. Emme vahvista sähköpostitse jätettyjä varauksia!

Suosituimpina ajankohtina (kesä, pikkujoulukausi) toivomme, että varaatte kutsut hyvissä ajoin, sillä ajat täyttyvät nopeasti.

Kutsut liikkeessämme alkaen 50€/porukka (jos ostokset ylittävät 200€ kutsut ovat teille ilmaiset!).

Tule käymään (Näsilinnankatu 22, Tampere) tai soita (03) 2128289 ja kysy lisää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti