perjantai 5. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 5: Korsetit

Itsenäisyyspäivämme aattona, 5. joulukuuta, on hyvä valmistautua itsenäisyyspäivän vastaanoton katsomisen tv-urakkaan perehtymällä hetkeksi korsetteihin.

Muokkaava korsetti ei ole mikään viktoriaanisen ajan jäämistöä oleva helvetinkone naisen kiduttamiseen ja kylkiluiden rusentamiseen. Laadukas, käyttäjälleen oikean kokoinen ja mallinen korsetti on päällä miellyttävä ja ryhdikäs, ja tuo esille naiselliset muodot. Korsetti on myös käytännöllinen jos joutuu seisomaan pitkiä aikoja vaikkapa korkokengillä tai jos selkää särkee. Tokikaan korsettia ei ole tarkoitettu pidettäväksi yötä-päivää: korsettikin tarvitsee lepoa, eikä se korvaa keskivartalon lihasharjoituksia! Korsetilla saa kuitenkin tarvittaessa "ylimääräiset" kermat kokoon ja kauniin vyötärökaaren esille. Ja kuten sanottua, tuo aivan erilaista ryhtiä juhlapukeutumiseen - miksei myös makuuhuonepukeutumiseen!

Adam & Evessä myymme monenlaisia korsetteja. Saatavilla on ns. kevytkorsetteja, joilla saat kauniin figuurin, mutta niitä ei ole tarkoitettu varsinaiseen kiristykseen. Mikäli toiveissa on nimenomaan kiristyskorsetti, varaa rohkeasti aika sovitukseen niin etsimme sinulle ja juuri sinun vartalomallillesi sopivan!

Aitojen, muokkaavien kiristyskorsettien sovitukset aina ajanvarauksella (03-2128289). Näin varmistamme, että meillä on yksi myyjä auttamassa sinua sovitukseen liittyvissä asioissa. Kiristyskorsettia ei voi myydä netissä - se vaatii aina sovituksen! Korsetin käyttöön liittyy myös muutamia seikkoja, ja ohjeita, joiden avulla korsetti pysyy kauniina ja käyttökuntoisena pitkään. Neuvomme ja opastamme mielellämme!

Huomenna mekin hiljennymme television ääreen ja jännitämme näemmekö huonosti istuvia korsetteja juhlavieraiden yllä, vai onko tänä vuonna asiaan panostettu. Mehän tiedämme, että monesta mekosta saa aivan erinäköisen kun alle piilottaa oikeanlaisen korsetin. (Emmekä ole vielä yhtään miestä tavanneet, kuka ei korsetin nyörittämisestä ja avaamisesta innostuisi...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti