keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 10: Miten ostaa oikean kokoinen asu lahjapakettiin

Moni mies pähkäilee lahjaostoksilla tutun ongelman parissa: olisi kiva ostaa rakkaalle kaunis, seksikäs (sekä omaa silmää, että kantajaa tyydyttävä) alusasu, yöasu, korsetti tai muuta pientä, pehmeän paketin täytettä - Mutta miten tietää oikea koko?


Korsetin ostaminen sovittamatta on haastavaa, emmekä sitä suosittele. Ellei puoliso ole kyseisen korsetin käynyt ennalta sovittamassa ja malli ja koko on tarkasti selvillä. Muiden asusteidemme ostaminen sen sijaan ei ole mahdotonta!

Liikkeessämme on aina naismyyjät, mikä helpottaa myös miesten urakkaa, mitä tulee naisten alusasujen ostamiseen. Kannattaa kuitenkin kurkata lahjan saajan nykyisten vaatteiden koot (pöksykoko, rintaliivikoko, tai edes ovatko paidat ässää vai äksällää). Olemme myös valinneet "helppoja" lahjavaatteita; näissä on vain muutama koko, eikä niissä ole tarkkaa kuppikokoa ja materiaalit ovat joustavia, olkaimet säädettävissä jne.

Erittäin suosittu ja tykätty lahja ovat olleet myös pikkutuhmat (mutta myös käytännölliset) halkiolliset pikkupöksyt. Niissäkin meille on tärkeää materiaalien laadukkuus: seksikkyys kyllä häviää jos on koppurapitsi hiertämässä herkillä paikoilla...Runsaasti erilaisia - jokainen löytää taatusti mieleisensä!

Muistutamme vielä, että alusasuja emme hygieniasyistä vaihda.

Voit aina kysyä apua oikean kokoisen asun löytymiseen. Ja jos hyllystä ei löydy mieluista, kannattaa aina tiedustella muita vaihtoehtoja - osan vaatteista joudumme tilanpuutteen vuoksi aina säilömään varastoon, joten sieltäkin voi yllättäviä suosikkeja löytyä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti