torstai 4. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 4: Orgasmivoiteita, onkohan noita?

KamaSutra on jo yli 40 vuoden ajan ollut romantiikan ja rakkauden asialla. Ja nyt ei puhuta siitä kirjasta, vaan amerikkalaisesta tuotemerkistä ;)

KamaSutran tuotteet on suunniteltu palveleman niin kehoa kuin mieltä. Tavoitteena on kokonaisvaltainen terveys ja hyvinvointi; yhtenä tärkeänä osana on rakkaus ja romantiikka.

Tuotteet ovat laadukkaita, dermatologisesti testattuja ja hypoallergeenisiä.

"What the world needs now is love, sweet love."

Jouluspesiaalina saatavilla on suositusta Intensifying Gel ~ klitorisstimulaatiovoiteesta paljon toivottu tuplapakkaus. Enää ei siis tarvitse tuskailla vaikean valinnan kanssa ottaako lämmittävän vai viilentävän, sillä DUO-pack sisältää tuubin molempia!

Se kumpi oikeasti toimii paremmin, on erittäin naiskohtainen kysymys. Moni asiakkaistamme käyttää kumpaakin: viileisiin syysiltoihin lämmittävää ja kuumina kesäpäivinä viilentävää. Sinänsä viilennys ja lämmitys eivät KamaSutran stimulaatiovoiteissa ole "se" juttu - pikemminkin vain mansikkaa kakun päällä.

Vaikuttavina aineina L-arginiini ja L-ornitiini, sekä huolella valitut luonnon yrtit, joiden vaikutukset naisen tuntoherkkyyden voimistamiseen on vuosisatojen saatossa todettu toimiviksi. L-arginiini on aminohappo, joka edesauttaa typpioksidin muodostumista kehossa. Typpioksidi laajentaa verisuonia ja edistää verenvirtauksen lisääntymistä erogeenisilla alueilla mikä on edellytyksenä onnistuneelle seksuaalinautinnolle. L-arginiinin vaikutus on yksilöllistä, mutta paras teho saavutetaan yleensä 4-6 viikon säännöllisen käytön jälkeen. Tuotteita saa ja myös kannattaa käyttää jatkuvasti. Pieni tippa hierottuna klitorikseen riittää!

Yksinkertaisettuna: voide lisää klitoriksen tuntoherkkyyttä ja siten orgasmiherkkyyttä.
KamaSutran Intensifying Gel on kirkasta ja koostumukseltaan miellyttävän ohutta, eikä tahmaavaa. Vesipohjaista voidetta voi huoletta käyttää myös välineiden kanssa. Voide (myös viilentävä) on myös turvallista suuseksissä, eikä aiheuta suuseksin antajalle outoja makuelämyksiä tai kielen turpoamisia tai muita vastaavia, mistä ennen vanhaan voimakkaiden viilennystuotteiden kohdalla kuuli kauhutarinoita (no, mieti nyt vaikka icepoveria suussa - ei kiitos!). 

Saatavilla on myös vibrallinen aplikaattori, jonka avulla voide on helppo annostella. Annostelijassa on roll on -pää, millä voiteen voi hieroa suoraan oikeaan kohtaan. Värinän avulla voide alkaa toimia entistä tehokkaammin ja nopeammin. (Ei voi käyttää klitoriskiihotinvibran tavoin; ainoastaan annosteluun) Impulse - aplikaattori sisältää viilentävää stimulaatiogeeliä, mutta jatkossa voit täyttää aplikaattorin kummalla tahansa. Kysy lisää myymälästämme Tampereelta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti