tiistai 16. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 16: Lyhyt opas hierontaöljyihin ja -voiteisiin

Joululahjan ei tarvitse olla mitään isoa ja kallista.
Moni arvostaa myös itse tehtyjä lahjoja, joskaan kaikilla ei ole aikaa saati taitoa neuloa sukkia, pipoja, paitoja tai rakentaa nukkekoteja, leikkuualustoja, lipastoja tai maalata tauluja.

Helppo "itsetehty" lahjaidea voisi olla vaikkapa rentouttava hieronta! 

Lahjan saaja voisi itse päättää haluaako hierottavan jalkapohjia, selkää, hartioita vai kenties jotain muuta...

Rentouttavan, onnistuneen hierontakokemuksen avainasia on laadukas ja ihoystävällinen hierontaöljy tai -voide. Valikoimaa on paljon ja moni asiakas menee pyörälle päästään pohtiessaan tuotteiden eroja ja paremmuutta toisiinsa nähden. On öljyä, on voidetta, on geeliä, on kynttilää, on maukastetta...

Tässä Adam&Even lyhyt opas hierontatuotteen valintaan - olkaa hyvä!

Hierontaöljy
Moni luulee öljyn tarkoittavan tahmaista ja sotkevaa. En tiedä, mistä tämä ajatus kumpuaa, sillä asia on päin vastoin! Laadukas hierontaöljy on pehmeää ja iholla miellyttävästi liukuvaa. Se ei jätä tahmaista tunnetta eikä sotke esimerkiksi hiuksia tai lakanoita. Myymämme hierontaöljyt ovat korkealaatuisia ja niissä on huomioitu ihonhoito; öljyt voi hieronnan jälkeen jättää iholle eikä niitä tarvitse pestä pois, sillä ne ovat ihoa hoitavia ja kosteuttavia. Myymissämme öljyissä on lukuisia tuoksuvaihtoehtoja, mutta ne ovat soveltuneet myös useimmille hajusteaineherkille, sillä niiden tuoksut eivät maistu suussa.

KamaSutran aromaterapeuttiset tuoksut on tehty sopimaan erilaisiin tilanteisiin:
  • SoaringSpirit ~ Virkistää ja tuo energiaa 
  • Harmony Blend ~ Rauhoittaa mieltä ja rentouttaa lihaksia (moni sanoo saunatuoksuksi!) 
  • Sweet Almond ~ Stressinpoistotuoksu on myös erityisen ihoahoitava E-vitamiinin ansiosta 
  • Pleasure Garden ~ Naisellisuutta korostava viettelystuoksu 
  • Serenity ~ Laventelin taika on rentouttaa naista, mutta virkistää miehen alapäätä! 
  • Lisäksi KamaSutralta löytyy Naturals -öljysarja, jonka tuoksut ovat kuin raikkaita kesäsiidereitä: Trooppiset hedelmät, mansikka, granaattiomena tai pina colada! 
KamaSutran öljyt 19,90€ (200ml). Lisäksi saatavilla aromaterapiatuoksuista viiden tuoksun pakkaus 32,90€ (5 x 59ml) tai pienet purkit yksittäin 9,90€.


Vesipohjainen hierontavoide
Hierontavoiteet ovat vesipohjaisia ja öljyihin verrattuna koostumukseltaan geelimäisempiä tai rasvamaisempia, toisinsanoen paksumpia. Eivät sisällä makuaineita. Vesipohjainen hierontavoide imeytyy ihoon, eikä sitäkään tarvitse pestä pois, mutta halutessaan sen voi pyyhkiä paperilla tai kankaalla.

Namiko hierontavoiteet 16,90€: tuoksuvaihtoehdot raikas granaattiomena, kookoksinen lootuksenkukka tai maskuliininen inkivääri.

KamaSutran UUDET hierontavoiteet 21,90€. Mansikka, kookos-ananas tai yrttinen Herbal Renewal. 

Silikonipohjainen hierontaöljy
Silikoni käyttäytyy iholla hyvin eritavoin kuin hierontaöljy tai vesipohjaiset voiteet; silikoni ei imeydy ihoon vaan muodostaa ihon pinnalle liukkaan kalvon. On siis erittäin riittoisa - mutta varottava tuotteen joutumista esimerkiksi lattialle: Erittäin liukas!
Ei liukene pelkällä vedellä, vaan vaatii puhdistusaineen tai pyyhkeellä pyyhkimisen. Hierontaöljy sisältää aloe veraa ja E-vitamiinia, eli ihoa hoitava, ei pakko pestä pois (jos kuitenkin hieroit vaikkapa jalkapohjia, suosittelemme ehdottomasti tuotteen pyyhkimistä pois liukastumisvaaran vuoksi!). Ei maistu suussa. Miedot tuoksut. Sopii myös intiimialueille, mikäli limakalvot eivät ole tuoksuaineille herkistyneet.
Silikonipohjaiset liukasteet ja hierontavoiteet eivät sovellu erotiikkavälineiden kanssa käytettäväksi!

Eros ~ silikonipohjainen hierontaöljy: vaniljainen oriental tai raikas flowery (14,90€).

Vesipohjainen, lämmittävä vartalomaukaste
Tuote, jota yleisimmin myydään väärin vesipohjaisena hierontaöljynä (no, johan sen järkikin sanoo, ettei vesipohjainen voi olla öljy!). Moni asiakkaidemme mielipide siitä, että hierontaöljyt ovat kaikki ällöjä ja tahmaisia johtuu juuri tästä väärinmarkkinoinnista. Tämän vuoksi olemme jo vuosia kutsuneet näitä vesipohjaisia hemmettelutuotteita vartalomaukasteiksi! Niitä ei ole tarkoitettu koko vartalon hierontaan, vaan paikalliseen, sensuelliin hyväilyyn: tuote lämpenee ihoon hierottaessa tai siihen puhaltaessa ja ne myös maistuvat suukoteltaessa makealta! Paljon eri makuvaihtoehtoja. 

KamaSutra Oil of Love ~ maukasteet 9,90€ (pieni koko), 19,90€ (normaali koko).  Tai TARJOUS 15€ (vanha purkkimalli!) - niin kauan kuin tuotteita riittää.


Esimerkkituotteiden lisäksi saatavilla tuotteita muiltakin valmistajilta. Muista myös hierontaöljykynttilät, joiden öljy on kosteuttavaa eikä tahmaa, mutta kynttilä saa sen lämpimäksi. 

Tiesithän, että meillä on testerit lähestulkoon kaikista tuotteistamme, eli pääset nuuhkimaan tuoksuvaihtoehtoja ja kokeilemaan koostumuseroja iholle ennen ostopäätöstä!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti