tiistai 2. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 2: LELO

Joulukalenterimme toinen "luukku" on omistettu ruotsalaislähtöiselle erotiikkatuotteiden valmistajalle, LELO:lle.

LELO on yksi maailman johtavia intiimivälineiden valmistajia. Vuodesta 2003 LELO on ollut tunnettu korkeasta laadusta ja sensuellista designista. Nykyisin tämä ruotsalainen yritys toimii yli 40 maassa.

LELOn tavoitteena on tuoda romantiikkaan ripaus luksusta.
Laajaan valikoimaan kuuluu välineitä Sinulle ja Hänelle. Perustana ovat laadukkuus, design ja uudet innovaatiot.

Adam&Eve on LELOn tuotteiden virallinen jälleenmyyjä. Liikkeestämme löydät laajan valikoiman tuotteita. Kaikista myymistämme tuotteista liikkeessämme on näytekappaleet, joten kaikkia tuotteita on mahdollistanähdä pakkauksen ulkopuolella ennen ostopäätöstä (materiaali, värinän teho, äänet yms. on helpompi aistia näin!).

Noudatamme LELOn virallista hinnoittelua ja tuotteet sisältävät takuutodistukset, joten voit olla varma, että meiltä ostamasi LELO-tuote on aito myyntikappale. (Takuu on valmistajan, takuukysymyksissä noudatathan LELO:n antamia ohjeita: Ostettu tuote tulee rekisteröidä osoitteessa www.lelo.com jotta takuu astuu voimaan.)

LELO itse ei suosittele tuotteiden hinnoilla kilpailua, joten olemme päättäneet kunnioittaa tätä toivetta. Sen vuoksi hinta-alennuksia emme tuotteista anna, mutta tarjoamme AINA mukaan jotain ekstraa!

Joulukuussa kaikkiin LELO-välineisiin tarjoamme mukaan parhaan liukasteen (Wet Stuff 250 g) jonka arvo 22,90€ tai vaihtoehtoisesti jos haluat, voit valita KamaSutran klitorisstimulaatiovoidepakkauksen (sisältää sekä viilentävän, että lämmittävän stimulaatiogeelin, arvo 24,90€).

TIANI ~ Erotiikkalelu erityisesti pariskunnille

LELO Tiani 2 on Red Dot Design -palkittu mielihyväväline, joka on noussut asiakkaidemme suosikiksi ja ollut hittituote jo kahtena jouluna; viime jouluksi ilmestyi myös uudempi Tiani 3 -malli!
Leikkisästi voisi sanoa, että tämä lelu ei ei siivoa eikä tiskaa, mutta tekee näistä ikävistä kotitöistä huomattavasti hauskempia!

Tianin muotoilun ansiosta se toimii yhtä aikaa klitoriskiihottimena, sekä g-pistekiihottimena. LELO Tianit 2 ja 3 on suunniteltu toimimaan molempien mielihyväksi yhdynnän aikana. SenseMotion-teknologian ansiosta kaukosäätimellä voi ohjata Tianin värinää myös liikkeen kautta - muuta siis suosikkitanssiliikkeesi uskomattomiksi värähtelyiksi! Värinätoimintoa voi vaihtaa myös vibrasta itsestään, joten välttämättä kaukosäädintä ette tarvitse. Mutta mikäs sen hauskempaa kun lähteä seuraamaan Ilves-Tappara -peliä Tiani pöksyissä ja kaukosäädin kaverilla. Aina kun hurrataan ja kaukosäädin heiluu - saa se aikaan huikeita värinöitä... Tässähän vain mielikuvitus on rajana!
Langattoman kaukosäätimen kantomatka on noin 12 metriä. Tianin, kuten muidenkin myymiemme LELO-tuotteiden materiaali on 100% ihoystävällinen silikoni. Kauniissa pakkauksessa mukana laturi, satiininen säilytyspussukka ja käyttöohjeet, sekä rekisteröintikoodi.



Tervetuloa tutustumaan!
Paketoimme lahjaostokset tarvittaessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti