keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 3: Makuliukasteet

Adam&Eve:n joulukalenterin kolmas "luukku" on omistettu vähän erilaiselle herkuttelulle kuin perinteinen glögi ja piparit!

Vesipohjaisilla, maistuvilla liukastevoiteilla voi pienellä vaivalla lisätä kirjaimellisesti makua makuuhuoneeseen :)

Maistuvat liukasteet eivät yleiskäytössä kenties ole niitä kaikkein parhaimpia. Mikäli haussa on pitkäkestoinen, tahmaamaton, sottaamaton ja pH-neutraali liukastevoide, suosittelemme jokapäiväiseen käyttöön mautonta mallia. Ns. mauttomat liukasteetkaan eivät enää ole mitään pahanmakuisia!

 Makuliukasteella saa kuitenkin lisättyä pienen makeuden, mikä lisää vielä syljen eritystä. Ja tekee suuseksistä maistuvampaa! Mautonta ja maistuvaa voi käyttää myös samaan aikaan.

Osan makuliukasteista voi hauskasti yhdistää myös jääpalavibraan: jäädytä muutama tippa maistuvaa liukastetta veden joukkoon ja TÄDÄÄ jääpalasta sulava vesi ei olekaan pelkkää vettä vaan maistuvaa liukastetta, joka ei haittaa intiimialueilla, ja jonka voit lämpimällä kielelläsi nuolaista rakkaasi iholta...
Suosittelemme:
Chillout - makuliukasteet 6,90€ (valitse suosikkisi neljästä herkullisesta mausta!)

Tiesitkö, että viilentävien, piparminttuisten liukasteiden hyöty on molemminpuoleinen: viilentävä liukuvoide tuntuu suuseksin saajasta villiltä yhdessä lämpimän suun tekemän kontrastin kanssa samalla kun piparminttu rauhoittaa nielua ja helpottaa "kakomis"reaktiota?!
Suosittelemme:
KamaSutran viilentävä Love Liquid Peppermint 17,90€
Wet Stuff Tingle 14,90€ (100g), tai 6,90€ (taskupakkaus 55g)

Tuotteet löydät liikkeestämme Tampereelta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti