maanantai 15. toukokuuta 2017

Haastetta lantionpohjan treeniin

Lantionpohjan lihasten harjoittaminen on hyväksi kaikenikäisille naisille, riippumatta siitä onko takana raskauksia ja synnytyksiä. Lantionpohjan lihakset ovat tukilihaksia ja siten tärkeät kehon hyvinvoinnin kannalta; ne kannattelevat lantion alueen sisäelimiä, tukevat poikittaisen vatsalihaksen kanssa alaselkää, huolehtivat virtsan ja ulosteenpidättämisestä ja ovat osana myös seksuaaliterveyttä, sillä toimiva, verenkierroltaan aktiivinen lantionpohja lisää seksuaalista mielihyvää yhdynnän aikana. Puhumattakaan siitä, miten hallittu lantionpohja vaikuttaa seksuaaliseen itsetuntoon ja kehontuntemukseen.


Toki lantionpohjan lihasten treeni on suositeltavaa myös miehille, siinä missä mikä tahansa lihaskuntoilu!

Adam&Eve on pitkään ollut edelläkävijänä erilaisten lantionpohjan treenivälineiden maahantuojana ja myyjänä. Olemme jo aikoja sitten erottaneet "hauskat" geishakuulat "oikeista" treenivälineistä - harjoituskuulat ja geishakuulat kun ovat jo ulkoisesti hyvin erilaiset. Myymme laadukkaita ja tarkoin valittuja treenivälineitä ja uudistamme valikoimaamme jatkuvasti sekä asiakkailtamme että asiantuntijoilta (fysioterapeutit, kätilöt, gynekologit...) saamamme palautteen perusteella.

Nyt meneillään on selkeä treenipiikki! 
Yhä useammat naiset ovat ymmärtäneet lantionpohjan lihasten tärkeyden ja huomanneet myös, miten apuvälineen kanssa harjoittelu on tehokkaampaa ja myös helpompaa kohdistaa oikein. Treenikuula antaa palautetta lihasten aktivoitumisesta ja on helpompi tietää puristeleeko oikeita lihaksia!

Kun ns. perustaso on saavutettu - mikä toki on ihan riittävä - moni haluaa kuitenkin enemmän ja enemmän haastetta treeniin. Superkunto! Asiakkaidemme suuren kysynnän vuoksi olemme lisänneet kuulavalikoimiimme myös haastavampia eli painavampia malleja!

Treenikuulissahan yleissääntö on, että mitä kevyempi sen helpompi ja mitä isompikokoinen sen helpompi. Kuulia ja keiloja on erilaisia ja aivan täydellinen tämä sääntö ei ole, mutta poikkeus säännön vahvistaa, vai kuinka?

Mikäli haluat treeniin haastetta painavammalla kuulalla, tässä muutama vaihtoehto:


Ihanan ihoystävällistä silikonia kauttaaltaan olevat hieman perinteisemmän mallinen, kahdesta isommasta pallosta muodostuva HoneyBuns 80g (23,90€) tai saman sarjan hieman ohuempi ja siten pienempi ja haastavampi ja painavampi MarshMallows 100g (21,90€). Molemmat nousivat heti tultuaan naistenkutsujen suosikeiksi juuri miellyttävän materiaalinsa ansiosta. Suunniteltu nimenomaan lantionpohjaa vahvistavien harjoitusten tueksi. 

JeJoue 136g. JeJoue - treenikuula on muodoltaan melko ohut ja pitkänmallinen, vähän kuin tamppooni. Se on siis myös muotoilunsa puolesta haastava, mutta varsinaisen superkuulan siitä tekee hurja 136 gramman paino! Siloinen silikonimateriaali ja kaunis säilytysrasia, joten erinomainen jumppapirkon lahjaidea! (33,90€)

Tietenkin kestosuosikki Emigi-kuulasta (ehdottomasti myymälämme myydyin ja suositelluin!) on edelleen olemassa kaksi kahden kuulan pakettia (39,90€ / tuplapakkaus), joista haastavampi sisältää kaksi painavahkoa kuulaa, 72g ja 92g.


Muista myös triplapakkaukset monipuoliseen treeniin: Kaikissa paketeissa kolme eritasoista harjoituskuulaa. (esim. Nova 49,90€)

Kaikkiin meiltä ostettuin treenikuuliin saa mukaan fysioterapeutin Adam&Eve:lle laatimat ohjeet, joilla pääsee kuulien kanssa harjoittelussa alkuun. Lisäksi annamme mukaan vesipohjaista liukuvoidetta, jota suosittelemme käytettäväksi aina kaikkien lelujen kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti