tiistai 2. toukokuuta 2017

KUUKAUDEN TUOTE ~ KamaSutra orgasmigeeli naiselle

Villi ja kuuma kesä toivomuksissa?

Sitä odotellessa ja vapusta selvitessä, saammeko esitellä toukokuun kuukauden tuotteen...

KAMASUTRA IMPULSE ~ ORGASMIGEELI VIBRA-APPLIKAATTORILLA

Huomaamattomasti ja helposti vaikkapa käsilaukussa kulkeva joka naisen "terassi"varuste. KamaSutran huippusuosittua naisten klitorisstimulaatiovoidetta saa myös kätevässä vibrallisessa annostelijassa! Tämä vibrallinen applikaattori lisää voiteen tehoa ja sitä myöten tuntoherkkyyttä ja tekee intiimihetkistä entistä voimakkaampia!


Impulse on siis paristolla toimiva taskukoinen moottoroitu applikaattori, jossa on roll on -pää. Roll on -kuulan avulla sisällä olevaa stimulaatiovoidetta on helppo ja siisti annostella suoraan klitorikseen. Kuulan pyörittely tuntuu miellyttävältä ja voit tehostaa voiteen imeytymistä ja entisestään voimistaa verenkiertoa pistämässä värinän hetkeksi päälle. Impulse ei siis ole varsinaisesti vibraattori tai klitoriskiihotin - ainoastaan annostelija. Sen värinäteho ei ole hurjan voimakas, vaan juuri sopiva voiteen levittämiseen ja siihen, että stimulaatiogeelin tehoaineet alkavat heti vaikuttaa!

Impulse sisältää KamaSutran viilentävää Intensifying Gel ~ klitorisgeeliä, joka onkin myymälässämme suositumpaa ja kehutumpaa kuin lämmittävä versio. Valtaosa markkinoilla olevista orgasmivoiteista naisille, mainostavat olevansa viilentäviä ja lämmittäviä - mikä kertoo siitä, että vaikuttavana aineena on yleensä mentholi, joka alkuun viilentää, sen jälkeen kuumottaa, ja monesti sen jälkeen suorastaan polttelee. KamaSutran viilentävän klitorisvoiteen tehoaineena ei ole pelkkä kuivattava ja jopa polttavia tuntemuksia aikaansaava mentholi, vaan Intensifying Gel toimii L-Arginiinilla ja L-Ornitiinilla. Nämä lisäävät verenkiertoa ja hapensaantia klitoriksessa, tuntuvat kihelmöivän säväyttäviltä ja lisäävät tuntoherkkyyttä jokaisella käyttökerralla. Turvallinen myös suuseksiin yhdistettynä.

KamaSutra Impulse vibra-applikaattori sisältää pariston, joka käyttöaika on yhteensä 36 tuntia. Ja kun käytät pienen hetken kerrallaan, se riittää koko kesäksi! Sisältö on täytettävissä.


Adam&Eve:n kekseliäät tytöt yhdessä asiakkaiden kanssa ovat myös todenneet, että tuote on erinomainen väsyneisiin silmänalusiin! Jos siis terassilla vierähtää pidempäänkin ja aamulla on nihkeä avata silmiä, rullaile verenkiertoa edistävää ja hieman viilentävää voidetta silmien alle :D
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti