torstai 1. kesäkuuta 2017

KUUKAUDEN TUOTE ~ Suuseksiliukkari

Maistuvat liukuvoiteet ovat monesti tahmaisia, kirkkaan värisiä (eli täynnä herkälle pH:lle sopimattomia väriaineita), esanssisen makeita ja kaikin puolin hyödyttömiä juuri muuhun kuin ehkä siihen hauskaan hetkeen kun voit sanoa kavereille ostaneesi hubbabubba-vanilja-mansikka-margariitta-hunaja-kaneli-karvasmanteli - liukuvoidetta jostain joskus. Ja hiivatulehdus kaupan päälle.

Hyvä makuliukaste on suunniteltu aina nimenomaan suuseksiin. Niin sanottuun perusjyystöön sitä yleensä ei kannata tuhlata, eivätkä ne liukuominaisuuksiltaan voita laadukasta "mautonta". Tästä huolimatta hyvä makuliukuvoide on ihon pinnalla liukas eikä tahmainen, ei sisällä voimakkaita väriaineita jotka voivat ärsyttää herkkiä limakalvoja tai intiimialueen pH-tasapainoa ja lisäksi maku suunniteltu siten, että se lisää syljeneritystä eikä maistu paksulta viinikumilta suussa. Lisäksi on olemassa oikein erityisesti suuseksiä helpottavia liukasteita, joissa on raikas maku ja piparminttuöljyä, joka "avaa röörit" ja helpottaa - suoraan sanottuna - kakomisreaktiota.

Pitkään odotettu ja asiakkaidemme yksi suursuosikki on tehnyt paluun uudistuneella pakkauksella. Siksi se on yksinoikeutetusti kesäkuun kuukauden tuote:

KESÄKUUN KUUKAUDEN TUOTE ~ WET STUFF PEPPERMINT ~ SUUSEKSILIUKASTE

Australialainen Wet Stuff - liukasteperhe on myymälämme kautta aikain suosituin intiimiliukastesarja. Myymme merkin perus vesipohjaista E-vitaminoitua voidetta ympäri Suomen erilaisille terveysalan toimijoille ja neuvontapisteille ja palaute vuosien saatossa on ollut suorastaan ylistävää.
Merkin suuseksiin erityisesti suunniteltu Peppermint- makuliukaste on ollut parina edeltävänä kesänä naistenkutsujen ykkössuosikki. Melkein vuoden ajan poissa saatavilta, mutta nyt uudella pakkauksella entistä herkullisempana!

Wet Stuff Peppermint on vesipohjainen, väritön ja miellyttävän tuntuinen, pitkäkestoinen liukuvoide, josa sisältää lempeästi viilentävää piparminttuöljyä. Piparminttuöljyllä on tarkoituksensa: 1) toisin kuin mentholi, piparminttuöljyn tekemä viilennys on lempeä, eikä aiheuta polttelevaa reaktiota, kuten mentholi useasti, 2) piparminttuöljy tuntuu iholla hauskan kihelmöivältä ja viilentävältä - etenkin jos sen päälle lempeästi puhaltaa, 3) suussa piparminttu maistuu ja tuntuu raikkaalta, avaa tukkoisen nenän ja rauhoittaa nielua, joten suuseksin antaminen on miellyttävää, 4) suuseksin saajalle viileän liukasteen ja lämpimän suun kontrasti on vallaton! 5) maku säilyy ja suutunne on raikas pitkään.

Wet Stuff Peppermint -  liukastetta voi käyttää myös tavallisen intiimiliukasteen tapaan. Viilentää ja kihelmöi silloin molemmilla! Sopii kondomin kanssa, ja neutraali pH pitää limakalvot hyvinä. Toki viileän tuntemisherkkyys on yksilöllistä, ja koska Wet Stuff on riittoisaa, suosittelemme kokeilemaan ensin pienellä määrällä. Liukuvoidetta voi aina lisätä tarvittaessa!



Kesähelteitä odotellessa...

Wet Stuff Peppermint Tingle joko myymälästä Näsilinnankadulta tai nettikaupastamme samaan hintaan 14,90€ (100g).

ps. Toimii hätätilanteessa myös pitkäksi venyneen terassipäivän päälle hengityksenraikastajana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti