keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Tampista tuttu

Jälleen kerran tänäkin vuonna Adam&Eve sposoroi Tamperelaista teekkarikulttuuria ja lahjoitti jokaisen vappulehti Tampin väliin liukkautta alkukesän menoihin, eli lehden ensimmäiseltä aukeamalta löytyi näytepakkaus liukuvoidetta!

Olemme saaneet paljon sähköpostikyselyitä, että mitä tuo ihmeellinen aine oikein oli!
Kuulemma jopa noin pieni määrä riitti vakuuttamaan, että onpa loistavaa tavaraa: ei sottaa, eikä tahmaa ja hurjan pitkäkestoista. 

Tamppi - lehden liukuvoidenäyte sisälsi Wet Stuff Touch - silikoniliukastetta. Australialainen Wet Stuff on ollut myymälämme luottomerkkejä jo vuosien ajan ja Wet Stuff Plain E - vesipohjainen liukuvoide E-vitamiinilla yksi kiitellyimmistä tuotteista kautta kohta 16-vuotisen historiamme. Kyseinen valmistajaa tekee pelkästään liukuvoiteita ja heidän tavoitteensa on tehdä maailman parhaita intiimiliukasteita. Meidän ja tuhansien asiakkaidemme mielestä, ovat siinä onnistuneet. Miksipä muuten raahata tuotteita maailman toiselta laidalta pohjoiseen Suomeen saakka.



Silikonipohjainen Wet Stuff Touch on Wet Stuff - liukasteperheen uusimpia tulokkaita, mutta nopeasti saanut hyvää palautetta käyttäjiltä. Se on silkkisen ohutta, tuoksutonta ja erittäin riittoisaa liukuvoidetta, joka jättää ihon ja limakalvojen pinnalle suojaavan, ihoa pehmittävän kalvon eikä siis imeydy ihoon pitkienkään leikkien aikana. Silikonipohjainen liukuvoide sopii myös vesileikkeihin, koska se ei liukene veteen. Intiimiliukasteeksi se sopii myös anaalipuolelle juuri ohuen ja kestävän koostumuksensa ansiosta; silikonipinta suojaa hankaumilta ja hiertymiltä tehokkaasti. Silikonipohjaisen liukasteen etuina on myös, että sillä voi hieroa ihoa laajemmikin. Ja kaiken muun hyvän lisäksi silikonilla voi huoltaa lateksi- ja nahkatuotteita, narisevia ovensaranoita, pistää vanhojen lipastojen laatikot liukumaan vaivattomasti ja onpa sitä jopa käytetty betonitöissä muottien irroittamiseen. Melkoinen superaine siis!

Muistathan, että se, mihin silikoniliukaste EI sovi, ovat silikoniset lelut, kuten hieromasauvat.

Wet Stuff Touch saatavilla kätevässä 235 gramman purkissa, jossa "napsukorkki", eli tuotetta on helppo ja siisti annostella haluttu määrä - sillä vähänkin riittää tässä tapauksessa!




PS. Sunnuntaina juhlitaan äitejä ja jos lahja vielä puuttuu, miten olisi hemmotteluhieronta tuoksuvalla öljyllä..?
Lauantaina 13.5. avaamme yksityistilaisuuden vuoksi noin kello 12.30, joten sen jälkeen vielä ennättää lahjaostoksille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti