torstai 4. toukokuuta 2017

Muutoksia aukioloissa yksityistilaisuuksien vuoksi

Toukokuu puhalsi lämpöä ja aurinkoa myös Tampereen korkeuksille ja samalla käynnistyi myös meidän osalta kiireinen kesäkausi erilaisten yksityistilaisuuksien merkeissä.

Kesä on totutusti polttareiden aikaa, mutta myymälässämme järjestettävät naistenkutsut ovat kyllä laidasta laitaan; luvassa on syntymäpäiviä, koulutuksia, yhteistyökumppaneidemme tapaamisia ja tietysti ihan vaan rentoja naisteniltoja sen suurempaa tarkoitusta - paitsi sitä tärkeintä, eli juhlistaa naisia!

Muutama vuosi sitten lanseeratut aamukutsut ovat keränneet paljon kiitosta erilaisilta ryhmiltä. Polttariaamu alkaa mukavasti pienimuotoisella brunssilla, joka yhdistetään mielihyvätuotteiden esittelyyn. Myös monet naistenpäivät on nyt haluttu aloittaa aamuskumpalla ja siirtyä siitä sitten päivässä eteenpäin. Myymälässämme on pieni jääkaappi, johon tarvittavat syömiset ja juomiset voi tuoda jo vaikka edellisenä päivänä ja me laitamme kaiken valmiiksi aamun aloitusta varten! (Huomioittehan, että tuote-esittelyä ja napostelua ei voi yhdistää, sillä syöminen ja öljyt ja tuoksut eivät sovi yhteen, joten pieni herkkupala ennen varsinaista esittelyä on paras vaihtoehto - croissant, vaahtokarkit, mansikat, keksit jne. Mikäli siis toivomuksessa on pieni ruokailuhetki, otatettahan sen huomioon aikataulua suunnitellessanne. Meiltä löytyy kuohuviinilaseja ja jokunen tarjoiluastia ja lautanen - ottimet, kertakäyttölautaset- tai haarukat tai muut ruokailuun vaadittavat tykötarpeet on hyvä tuoda mukana)

 
Aamukutsut, kuten kaikki esittely- ja koulutustilaisuudet meillä, ovat yksityistilaisuuksia ja myymälämme tuolloin aina muuten suljettuna. Kutsut siis tulevat vaikuttamaan aukioloihimme, etenkin viikonloppuisin, mutta mahdollisuudet muutoksiin ovat myös muina viikonpäivinä. Ilmoitamme edelleen muutoksista facebookissa ja aina voit laittaa sähköpostia tai soittaa ja varmistaa, etenkin mikäli olette tulossa kauempaa ostoksille. Pahoittelemme muutoksista aiheutuvaa mahdollista haittaa.

Toukokuun muutokset aukioloihin ainakin seuraavasti:

  • Lauantai 6.5. avaamme noin kello 12.30
  • Lauantai 13.5. avaamme noin kello 12.30
  • Torstai 25.5. suljettu (helatorstai)
  • Lauantai 27.5. avaamme noin kello 12.30

Kutsuvaraukset aina joko puhelimitse (03-2128289) tai paikan päällä myymälässämme Näsilinnankadulla. Sähköpostitse tehtyjä varauksia emme varmista. Lisätietoja annamme mielellämme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti