lauantai 1. lokakuuta 2016

KUUKAUDEN TUOTE ~ Hierontaöljykynttilä

Syksyn kunniaksi aloitamme uuden blogiperinteen ja esittelemme joka kuukauden alussa yhden juuri kyseiseen ajankohtaan sopivan kuukauden tuotteen.

Hämärtyvän lokakuun kuukauden tuote...

HIERONTAÖLJYKYNTTILÄ

Hierontaöljykynttilää kuulee kutsuttavan hierontakynttiläksi tai tuoksukynttiläksi, mutta kumpikaan noista ei tee oikeutta loistavalle tuotteelle. Kynttilällä itsellään ei hierota, vaan kynttilä sulaa palaessaan ihoa hoitavaksi, lämpimäksi (ei kuumaksi!) hierontaöljyksi, jonka voi kaataa kumppanin iholle sensuellia hierontaa varten. Kynttilä ei myöskään palaessaan juurikaan tuoksu, joten tuoksukynttilöiden mahdollisesti aiheuttamaa hengenahdistusta ei tarvitse pelätä. Hierontaöljykynttilän tuoksu aukeaa vasta kun se levitetään iholle. Tuoksuvaihtoehtoja on runsaasti, mutta kaikki ovat suhteellisen mietoja (kylmänä kynttilä on voimakkaimman tuoksuinen, joten "tuoreeltaan" sen nuuhkiminen ei kerro totuutta lopullisesta, nautinnollisesta tuoksusta). Kynttilän tuoksu ei myöskään maistu, eikä siten "hyppää" suuhun.


Käyttö: Hieman valmistajasta riippuen, kynttilän kannattaa antaa palaa noin 10-20 minuuttia, minkä jälkeen sulaa öljyä on riittävästi. Osassa kynttilöistä on kaatonokka, osassa hauska lusikka. Yhtä kaikki, kynttilästä muodostunut hierontaöljy on turvallista kaataa ja levittää iholle - kunhan muistaa puhaltaa liekin ensin sammuksiin!
Kun muistaa sammuttaa kynttilän hierontahetken ajaksi, riittää tuotteesta moneen rentoutushetkeen. Kynttilöiden paloaika on merkistä ja kynttilän koosta riippuen kymmenestä viiteenkymmeneen tuntiin!

Hierontaöljy on iholla miellyttävän liukasta, eikä sotke tai tahmaa. Useimmissa on myös lisättynä esimerkiksi ihoa hoitavaa aloe veraa, e-vitamiinia, jojobaöljyä jne. Öljyä ei siis tarvitse (eikä kannata!) pestä iholta pois.

Adam&Eve:n valikoimiin hierontaöljykynttilät ovat kuuluneet jo useamman vuoden ajan ja aina erityisesti syksyisin ne ovat myös naistenkutsujen myydyimpiä tuotteita. Myös erinomainen lahjaidea!

Mikä sen ihanampaa pimenevään, kylmenevään vuoteen kuin yhdistelmä valoa ja lämpöä ja rentoutusta ja aikaa kumppanin kanssa...



Myymälästämme löydät ison erän hierontaöljykynttilöitä tarjoushintaan 15€ kappale. (ovh 17,90 -24,90€) Toki näissä kuten muissakin aletuotteissa pätee ota 3, maksa 2. Joten kaverille kanssa!
Tarjous koskee valittuja merkkejä (LELO, Loveness, Bswish; KamaSutra) ja tarjous on voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti