maanantai 17. lokakuuta 2016

ESP ~ Kondomipaketit

Erittäin positiivisen vastaanoton saaneiden ESP~kondomien valikoima on laajentunut entisestään.
Suursuosikkeja on nyt saatavilla myös kätevissä kolmen ja kahdentoista kappaleen paketeissa.

ESP-kondomien pakkaukset ovat keränneet kiitosta naisasiakkailtamme: ne ovat tyylikkäitä ja siksi kiva kuljettaa mukana laukussa tai taskussa. ESP-kondomien etiketeissä ei ole mitään koomisia kumiukkoja tai muita lapsellisia kammotuksia, vaan ne on tehty aikuiseen makuun. Puhumattakaan siitä, että sisältö on omaa luokkaansa! Oma suosikki"malli" on lisäksi helppo muistaa kun muistaa minkä värinen paketti oli kyseessä.


ESP-kondomit valmistetaan Malesiassa vastuullisessa tehtaassa. Kondomit ovat aikuisten ihmisten tekemiä, vegaanisia ja sekä valmistuksessa että pakkauksissa on huomioitu ekologisuus. ESP-kondomien korkea laatu ja miellyttävä käyttötuntuma ovat saaneet puolelleen tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä ympäri Suomen ja puskaradio vie ilosanomaa eteenpäin vauhdilla!

ESP AIR THIN Ehkä maailman ohuin lateksikondomi! Kevyt ja "ilman ohut". Silti yhtä kestävä ja turvallinen suojaamaan sukupuolitaudeilta ja ei-toivotuilta raskauksilta. Peruskoko. Osa asiakkaistamme on kertonut airthin-kondomin tuntuvan hieman lyhyemmältä kuin Natural, mikä johtuu materiaalin ohuudesta.
ESP NATURAL ns. perusmalli - laadukas, liukastettu kondomi, halkaisija 52mm.
ESP LARGE Kenties tämän hetken suosituin malli! Aavistuksen vähemmän puristava, halkaisija 56mm.
ESP TIGHT Hieman tiukemmin istuva malli, halkaisija 49mm.
ESP SENSE Ihoa hoitavalla kookosöljyllä liukastettu peruskokoinen kondomi. Saanut hyvän palautteen erityisesti anaaliseksikäytössä. Öljy on iholla erittäin liukkaan, mutta lämpimän tuntuista.
ESP TORNADO Supermuotoiltu juomukondomi, erityisesti ollut miesten mieleen! Juuresta normaalikoko 53mm, kärjestä jopa 69mm. Kuin pehmistötterö.
ESP ARCTIC FEEL Juomuondomi viilentävällä liukasteella. Peruskoko.
ESP MIX & XTRA Mikstuura erilaisia juomutettuja ja nyppylöityjä kondomeja erilaisiin tuntemuksiin.
Makukondomit MINI BAR MIX (konjakki, triple sec, kermalikööri), FUN MIX (amaretto, suklaa, kinuski) ja FRUIT MIX (kirsikka, appelsiini, tuttifrutti). Koko 52mm.
ESP PINK LOVE Ei pelkästään makukondomi, vaan myös vaaleanpinainen, juomuilla ja nyppylöillä varustettu vaahtokarkin tuoksuinen ja makuinen ihanuus. Erityisesti naisten suosikki.

Saatavilla myös paljon toivottua Australialaisen Glyde-merkin supermax-kondomeja, joissa koko 60mm. Ne ovat myös vegaanimerkin saaneita huippukondomeja, joissa ei ole inhottavaa kumin tuoksua tai makua. 10, 25, 50 ja 100 kappaleen myyntierät. Verkkokaupasta ja myymälästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti