keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Pitkä syksy - piristykseksi naistenkutsut!

Pikkujouluihin on vielä matkaa, mutta hauskan naistenillan viettämiseen ei tarvita aina mitään erityistä "tekosyytä". Ihanat naiset riittävät!

Naistenkutsut Adam&Eve:n myymälässä Tampereen Näsilinnankadulla on kiva tapa viettää parituntinen ystävien kesken. Kutsuhuoneeseemme mahtuu noin kymmenen naista, tietyin järjestelyin myös enemmän. Voitte tuoda omat tarjoilut mukananne. Meiltä löytyy pieni jääkaappi juomille ja lasit sekä tarjoiluastioita pienelle naposteltavalle. Huomioittehan, että tuote-esittelyn aikana syöminen ei ole suositeltavaa, sillä kierrätämme teillä öljyjä ja muita tuotteita, joita saatte kokeilla iholle!

Skumppaa ja erotiikkakutsut - mikä sen parempi tapa viettää
syksyinen ilta ihanien naisten kesken!

Myymälämme sijaitsee aivan Tampereen keskustassa, joten tästä on hyvä jatkaa iltaa syömään, baariin - tai tuotteiden kanssa äkkiä kotiin!

Alustavan varauksen voi aina tehdä ilman suuria sitoumuksia. Me emme peri ennakkomaksua varauksista ja varmistamme ja vahvistamme kutsut muutamaa päivää ennen. Meidän puolestamme tilaisuutta ei siis koskaan peruta, mutta flunssa-aallot ja muut vastaavat saattavat viimehetkilläkin vaikuttaa osallistujamäärään tai jopa siirtää kutsuja.

Kysy lisää hinnoista ja vapaista ajoista joko puhelimitse (03) 2128289 tai sähköpostitse shop@adameve.fi. Sähköpostitse tehtyjä varauksia emme vahvista. Kaikki varaukset aina joko puhelimitse tai paikan päällä liikkeessä. 

Meillä esittelijänä on aina asiantunteva naismyyjä. Useimmiten me molemmat, joten Teillä on hyvä tilaisuus varsinaisen tuote-esittelyn jälkeen kiertää myymälässä ja kysellä kaikesta mitä mieleen tulee. Olemme paikalla täysin teitä varten!

Kaikkia myymälämme hieromasauvoja ja vibraattoreita pääsee
näkemään "paketin ulkopuolella" eli kokeilemaan miten puput
ja muut kivat jutut surisevat!

Kutsuillamme ei ole koskaan ostopakkoa, mutta mikäli ihanat tuotteet houkuttavat shoppailemaan, kaiken saa saman tien mukaansa eikä tarvitse jäädä odottelemaan postipakettia. Näin ollen jokainen voi hoitaa omat ostonsa ja saa tuotteet heti mukaan, eikä kutsujen emännälle jää vastuuta ostettujen tuotteiden toimittamisesta myöhemmin niiden saavuttua.

Naistenkutsuilla pääsette kokeilemaan monenlaisia herkullisia
tuotteita, kuten esimerkiksi KamaSutran voiteita!

Naisten kutsuilla olette myös VIP-asemassa, sillä esittelemme aina uutuustuotteet ensin kutsuilla! Varaa siis pian oma naistenilta ja pääsette ensimmäisenä käsiksi joulun uutuuksiin!

Nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti