perjantai 14. lokakuuta 2016

Talvikauden liukkaimmat uutuudet

Nyt riittää liukua koko talveksi!

Tervetuloa palvelevaan myymäläämme Tampereelle!

Uutuustuotteidemme joukossa on runsaasti erilaisia voiteita, sekä hierontaan että intiimiliukasteeksi.  
Myös paljon stimulaatiovoiteita naisille ja miehille - palataan niihin myöhemmin!  
Kuten arvata saattaa, olemme viettäneet paljon aikaa ja analysoineet uutuustuotteiden koostumusta, tuoksua, makua, käyttäytymistä iholla jne. Onkin siis korkea aika esitellä huippu-uutuudet myös teille! Toki me kaikki olemme erilaisia ja esimerkiksi tuotteen tuoksu voi muuttua riippuen ihon pH:sta. Myös erilaisia viilennyksiä ja lämmityksiä ihmiset tuntevat hyvin yksilöllisesti. Jokainen löytää oman suosikkituotteensa, ja erilaisiin hetkiin ja tilanteisiin sopivimman pläjäyksen. Mutta helpottaaksemme valintaa...

Talvikauden liukkaimmat uutuudet:


WET STUFF PLUS & WET STUFF GOLD 270g. 
Australialaiset Wet Stuff -liukuvoiteet ovat olleet asiakkaidemme suursuosikkeja vuodesta toiseen. Erityisesti E-vitamiinia sisältävä, luonnollisen tuntuinen Plain -liukaste on kerännyt ylistävät kehut naisilta ympäri Suomen. Wet Stuff GOLD -liukuvoide on kuulunut valikoimiin aiemminkin, mutta asiakkaidemme toivomuksesta nyt saatavilla kätevällä flipflop-korkilla reilu 270g pakkaus. Gold eroaa "perusmallista" aavistuksen ohuemmalla koostumuksella - osa kokee sen myös lämmittävänä. Sopii erityisesti peppuseksiin pitkän keston ansiosta. Ei sotke eikä tahmaa tämäkään Wet Stuff. Samaisessa riittoisassa pakkauksessa myös tuotesarjan uusi PLUS -intiimiliukaste. Erityisesti herkille limakalvoille suunniteltu liukaste, jossa ei hajua eikä makuja. Silkkisen pehmeä koostumus.


Liquid Sex GINSENG BOOST, PHEROMONE BOOST & HEMP BOOST
USA:ssa valmistetut voiteet on suunniteltu erityisesti lisäämään yhteistä seksuaalista nautintoa. Ginseng on tuttu vitaliteetin ja seksuaalisen energian nostattaja jo vuosikymmenten takaa, nyt tämä stimuloiva vaikutus löytyy myös liukuvoiteesta Liquid Sex Ginseng Boost. Hemp Boost - liukuvoiteessa on puolestaan ihanan hoitavaa hamppuöljyä. Hampunsiemenöljy sisältää ihoa hoitavia vitamiineja ja mineraaleja sekä omega-rasvahappoja, lisäksi öljy tekee liukuvoiteesta superliukkaan ja erittäin pitkäkestoisen! Unohtamatta paljon toivottua lämpimän inkiväärin tuoksuista Pheromone Boost - feromonivoidetta, johon ovat ihastuneet sekä naiset että miehet. Voidemainen koostumus, joten sopii vartalolle hierontaan tai liukasteeksi intiimialueille.
Lisäksi tuplatuote Warming&Massage, hierontaan ja liukasteeksi. Lämmön tunne leviää hierottaessa tai puhallettaessa kohtaan, mihin voidetta hierottiin. 
Myös paljon toivottu hieman puuduttava anaaliliukaste löytyy hyllystä! Vesipohjainen, joten toimii myös silikonisten pepputappien kanssa. 

Muistathan, että myymälässämme on tuotteista lähes aina testerit, joten pääset vertailemaan omalle iholle kuin tuoksut ja maut tuntuvat. Meillä voit aina kysyä, neuvomme ja opastamme mielellämme!

Tuotteet löydät myös verkkokaupasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti