maanantai 10. lokakuuta 2016

Paljon melua kuukautisista

Ihanat Lipstick Mafian naiset valmistelevat järisyttävää ja päräyttävää teosta siitä osasta naisen elämää, mistä ei juurikaan toreilla ja turuilla huudella: Kuukautisista!

Valmisteluprosessiin liittyen he järjestivät loppukesästä myymälätiloissamme Tampereella vähän erilaisen naistenillan. Tarjoituksena oli antaa mielikuvituksen lentää ja askarrella erilaisia asioita materiaaleina kuukupit (by Lunette), terveyssiteet, tamppoonit, kondomit ja tarkkaan valitut lisätuotteet kuten menkkaveren värinen maali ja puolukkapäivien henkeen punaiset pallerot. Samalla toki juotiin skumppaa ja syötiin nimenomaan kuukautispäiviin ja niiden välille suunniteltua jäätelöä (suunnittelu Lipstick Mafia, toteutus Tampereen Jäätelötehdas) joka on muuten huikean hyvää! (vink, vink, sitä on mahdollisesti tilattavissa tulevaisuudessa myös naistenkutsuillemme tarjoiluksi...on se meinaan NIIN hyvää, että kaikkien naisten kuuluu siitä saada nauttia!!!)

Kiitos LipstickMafia!!!
Kuukautiset ovat toisille kirous, toisille merkki naiseudesta ja niiden alkaminen ja/tai loppuminen iso kriisin paikka. Toisille kivulias kokemus kerran kuussa, toisille ihanan puhdistava. Noloja menkkatarinoita riittää; kysykää keneltä hyvänsä naispuoliselta kaverilta. Emme paljasta herkuimpia, mitä meidän illassa paljastui - niitä(kin) saatte lukea sitten valmiista kirjasta.

Mutta keskustelussa nousi mm. yksi iso kysymys:
Kuukautiset ja seksi - kyllä vai ei?

Onko miehiä, joille se on totaalinen turnoff? Tai päinvastoin?
Entä me naiset itse?
Osalla halut ovat juuri silloin suurimmillaan ja keho aistii äärimmäiset tarkasti kaikkea. Pieni puna on siinä olematon paha. Ja puhdastahan se! Lisäliukastetta korkeintaan! Moni yhdyntäkivuista kärsivä nainen sitä paitsi pystyy "normaaliin" seksiin miehen kanssa ainoastaan kuukautisten aikana kun keho on rento ja liukkautta riittää.
Toinen ääripää ovat he, jotka eivät voi ajatellakaan seksiä menkkaturvotuksissaan ja rättirumbassa. Ajatuskin kuvottaa. Sattuu, koskee, kolottaa eikö fiilis ole ollenkaan eroottinen. Puhumattakaan siitä jos alapää on verinen niagara niin pesuvuoroon siitä joutuu lakanoitten kanssa pahimmillaan.
Kaikki ääripäät ja sen välillä ovat varmasti ihan normaalia naisen elämää. Mutta harvemmin tulee puhuttua menkkaseksikokemuksista tai ajatuksista, vai kuinka?

Kuukuppi on helpottanut monen arkea ja vapauttanut hiostavilta ja epäekologisilta terveyssiteiltä.
Beppy-pehmotamppooni puolestaan sallii kaiken tavallisen elämän menkkojen aikaan, myös seksin, ilman sotkuja.

Beppy ;)
 
Joskus hormonaalinen ehkäisy tai muu lääkitys lopettaa kuukautiset kokonaan. Ilon vai kauhun aihe? Häviääkö osa naiseutta vai lisääntyykö vapaus?

Näihin ja moniin muihin ajatuksiin saamme kenties palata joskus tulevaisuudessa kun kuukautiskirja (mikä lopullinen nimi huipputeokselle sitten tulee olemaankaan) ilmestyy. Sen myötä ja kenties on aiemmin, puhe kuukautisista lisääntyy! Ettei tulevaisuudessa yhdenkään tytön tai naisen tarvitsisi hävetä kuukautisiaan, ettei kenenkään tarvitsisi elää elämäänsä toisin kuukautisten aikana ja että kuukautisista - kaikkine raivokohtauksineen ja siivouspakkomielteineen - voitaisiin puhua osana tavallista elämää.

Mitäs mieltä olette, onko miehillä kuukautiset..? Se aika kuukaudesta kun kiukuttaa kaikki tai tekee mieli käpertyä peittoon syömään suklaata tai raivosiivota keittiö/auto/kaikki kaapit..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti