tiistai 6. maaliskuuta 2018

Naistenpäivä (joka päivä, mutta ennen kaikkea 8.3.)

Naistenpäivän tulisi tietysti olla joka päivä, mutta eritoten perinteisesti maaliskuussa, 8.3.

Liekö etenevä kevät ja kesäkuntoprojektien loppurutistus vai lähestyvä naistenpäivä - osa suosituimmista treenikuulistamme on päässyt loppumaan, sekä myymälästä että sitä myöten myös verkkokaupastamme. Lisää on toki tulossa, ei hätää!

Olemme erittäin iloisia, että suomalaiset naiset ovat innostuneet treenaamaan ja löytäneet myös tämän tärkeän, mutta usein vaille huomiota jäävän lihasryhmän, eli lantionpohjan lihakset. Näin ollen moni on myös herännyt huomaamaan, miten paljon tehokkaampaa treeni on oikeanlaisen apuvälineen kanssa! Tiesithän, että Maukaste on lantionpohjan harjoutusvälineiden asiantuntijamyymälä ja meillä on mahdollisuus saada fysioterapeutin neuvontaa oikeiden kuulien hankintaan ja vinkkejä harjoitteluun?!

(Tamperelaiset huom. Fressin jäsenillä on mahdollisuus tulla naistenpäivänä Verkatehtaankadun liikuntakeskukselle kuuntelemaan kun fysioterapeuttimme Tiia kertoo lantionpohjan treenaamisesta ja esittelee erilaisia harjoitusvälineitä tähän tarkoitukseen - osallistujien kesken arvotaan treenipaketti!)


Perinteisten painon avulla toimivien treenivälineiden lisäksi olemme saaneet myös paljon toivottuja vibrallisia kuulia! Myös kauko-ohjauksella! Kysy lisää myymälästämme tai lue verkkokaupasta.

Naistenpäivänä palvelemme normaalien aukioloaikojemme mukaisesti. Myymälässä paljon alennuksia ja tietysti aina asiantunteva palvelu ja naismyyjät. Olemmehan me Suomen ainoa naisten omistama, naisille suunnattu seksuaaliterveys- ja mielihyvämyymälä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti