tiistai 27. maaliskuuta 2018

Pääsiäisyllätyksiä

Munarikas pääsiäinen on niin vanha ja kulunut vitsi, 
ettei toisteta sitä tässä enää...
Sen sijaan, toivomme, että hauskoja, pieniä yllätyksiä kuitenkin riittää, 
myös aikuisten leikkeihin! 


Huomioittehan, että pääsiäisen pyhinä myös Maukaste on suljettuna, samoin kiirastorstaista maanantaihin tehdyt verkkokaupan tilaukset etenevät vasta pyhien jälkeen.

Pääsiäisen makeimmat munat - LELO ALIA


Huippusuosittu desing-vibraattori ALIA valloittaa sydämet kauniilla muotoilulla ja monipuolisilla värinätoiminnoilla. Ladattavassa "rinkelissä" on miellyttävä värinätaajuus ja tehokkaimmillaan ALIA käy vaikkapa lihasten kipupisteiden rentouttamiseen hartioista, pohkeista... Sensuellina klitoriskiihottimena ALIA toimii yksinäisissä hetkissä tai yhdessä kumppanin kanssa. Rinkelimäisen muodon ansiosta ALIA pysyy käsissä eikä sitä tarvitse puristaa. Ohjaus ja säätö tapahtuu kolmesta napista (voimakkuus + ja - sekä erilaisten sykkeiden vaihto).

 Tiesithän, että Maukaste myy vain aitoja LELO-tuotteita ja mukaan saat aina takuun rekisteröimiseen vaadittavan koodin. Tarjoamme myös LELO-tuotteen ostajalle vesipohjaisen, hoitavan Wet Stuff -liukuvoiteen - koska silikonilelujen kanssa vain ja ainoastaan vesipohjainen liukaste, jotta lelusi pysyy kauniina ja ehjänä pidempään! (ALIA 129€, kaupanpäällisen arvo 22,90-24,90€)


Pariskuntavibraattorit keväthangille


Pitkät pyhät ja keväinen auringonpaiste virkistävät mieltä - ja toivottavasti saavat säpinää myös parisuhteeseen.
Yksi tapa pitää yhdessä hauskaa, on ottaa mukaan jonkin yhdessä käytettävä lelu. Se voi olla jokin pieni vaikkapa penisrengas tai klitoriskiihotin. Hauskoja ideoita "lämmittelyyn" tarjoavat myös esimerkiksi WeVibe ja LELO TIANI. Molemmat vibraattorit on suunniteltu nimenomaan pariskunnan yhteiseen ilotteluun!

WeVibe ja Tiani puetaan päälle naiselle; toinen pää emättimeen ja toinen jää klitoriksen päälle. Tuotteet toimivat yhdynnän aikana stimuloiden molempia osapuolia. Kummallekin on olemassa myös langaton kaukosäädin, jolloin leikin voi aloittaa vaikka pienellä hiihtolenkillä tai kauppareissulla!



Pääsiäisen aukiolo

Torstaina 29.3. palvelemme normaalisti 10-18. Pitkäperjantaina myymälä on suljettu. Lauantaina ovi on auki kello 12 - 16 tai tarvittaessa pidempään, jos asiakkaita riittää.
Pääsiäissunnuntai ja -maanantai pidetään pyhäpäivinä, joten Tampereen myymälä on kiinni. Tiistaista eteenpäin normaalien aukiolojen mukaan.

HUOM. Lauantaina 7.4. myymälässämme on yksityistilaisuus heti aamusta, joten avaamme noin 12.30.




 VÄRIKÄSTÄ PÄÄSIÄISTÄ!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti