keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Kukkia ja sidontaa

Maukaste (Adam&Eve) on järjestänyt ja ollut mukana erilaisissa yksityistilaisuuksissa jo yli 15 vuoden ajan. Vain mielikuvitus on rajana kun suunnitellaan naisporukalle hauskaa illanviettoa!

Meille tuli syksyllä mielenkiintoinen yhteistyöpyyntö Tamperelaiselta kukkakauppiaalta ja tartuimme heti tilaisuuteen. Maukaste ja Dancing Flowers järjestivät ystävänpäivän alla asiakasillan naisille teemalla kukkia ja sidontaa - naisille.

Tilaisuus järjestettiin Dancing Flowers -kukkakaupan tiloissa Pispalan valtatien varrella ja ennakkoon ilmoittautuneille osallistujille oli tarjolla kuohuvaa ja herkullista naposteltavaa. Ohjelmassa oli nimensä mukaisesti kukkia ja sidontaa: jokainen nainen sitoi itselleen kukkakauppiaan ammattitaitoisella opastuksella kauniin ja runsaan kukkakimpun. Lisäksi me olimme esittelemässä teemaan sopivia tuotteita: hunajapuuteria, jota voi levitellä vaikkapa ruusunnupulla, ystävänpäivän romantiikkaan hierontatuotteita laidasta laitaan sekä muuta naisten elämään kuuluvaa hauskaa ja mukavaa. Värejä ja tuoksuja myöten olimme sovittaneet koko mukana olevan valikoimaan ystävänpäivään sekä kukkien tuoksumaailmaan.

Pientä osallistumismaksua vastaan kaikki saivat siis illanvieton lisäksi konkreettista kotiinviemistä: kukkakimput sekä meiltä Maukasteen lahjapaketit (+ ostokset!).

Tunnelma oli rento ja iloinen ja keräsi paljon hyvää palautetta!





Maukasteen naistenkutsujen ei siis tarvitse aina liittyä esimerkiksi polttareihin, vaan päivän teema voi olla mikä tahansa! Voitte tulla myymäläämme kuulemaan tuotteista ja nauttimaan omia eväitä vaikkapa teatteripäivän aamuna, viettämään syntymäpäiviä, keräämään tietoa seksuaalisen hyvinvoinnin tuotteista, tai vaan rentoutumaan naisten kesken oli päivä mikä hyvänsä!

Muistattehan, että kaikki varaukset aina joko paikan päällä myymälässä tai puhelimitse (03 - 2128289). Kevät lähestyy, ja sitä myöten myös kutsukalenteri täyttyy, joten hyvissä ajoin tehty varaus varmistaa sen, että kutsut onnistuvat haluamallenne päivälle.

Maukasteen kutsut ovat aina ammattitaitoisen naismyyjän pitämät. Emme käytä freelancer - myyjiä. Tiedämme siis mitä myymme, mistä tuotteet tulevat ja kuulemme niistä asiakaspalautteen. Tämän vuoksi pystymme myös ottamaan rajalliset määrän varauksia kullekin päivälle. Haluamme aina, että meille varauksen tehnyt ryhmä voi viihtyä rauhassa, ilman kiireen tuntua.


www.maukaste.fi / www.dancingflowers.fi


Kesälle olemme lanseeraamassa myös aivan uudenlaiset polttarikutsut! Pysy kuulolla niin tiedät, mikä on kesäpolttareiden hauskin rasti...


Ja tietysti: muistakaa aina ystäviä ja rakkaita, mutta erityisesti tänään ystävänpäivänä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti