lauantai 10. maaliskuuta 2018

Pihvi ja suihinotto - päivä 14.3.

Kuukausi ystävänpäivästä seuraa nyt jo perinteeksi muodostuneesti pihvi ja suihinotto - päivä! Eli ameriikkalaisittain Steak and Blowjob. Tämähän sopii myös Suomeen vallan mainiosti. Meikäläisittäin Valentine's Day on rakastavaisten sijaan ennemminkin ystävien päivä, joten tässä jotain, mikä on pareille, enemmän kuin ystävien kesken...

Pihvi ja suihinotto 14.3.


Tämän herkkupäivän kunniaksi Maukasteen verkkokaupassa ja myymälässä paljon suukoteltavan herkullisia tarjouksia. Pihvejä emme paista. Tarjoukset voimassa maaliskuun loppuun - tai niin kauan kuin herkkuja riittää.

 

Stimulaatiomaukasteet

KamaSutran Pleasure Balm, tuttavien kesken jääpalageeli, on viilentävä voide, jota voi laittaa (pieni määrä riittää!) nivusiin, kiveksiin, peniksen juureen...puhallella, suukotella, nuoleskella pois... Useita herkullisia makuja! Kaikissa pohjalla raikas piparminttu, joka avaa "röörit", rauhoittaa nielua, ja helpottaa suihinottoa. Miten olisi makea Creme de Menthe, joka on kuin after eight - suklaaherkku, tai kihelmöivän rapsakka Lime Mojito..?


Tarjoushintaan 15€ (norm. 16,90€). Huomaa myös tarjous Pink Love - vaahtokarkkikondomin kanssa. Myymälämme suosituin makukondomi on vaaleanpunainen, vaahtokarkinmakuinen, muotoiltu kondomi. Laadukas ja vegaaninen! (Tarjouksessa myös muita makukondomeja - kysy lisää myymälästä tai kurkkaa verkkokaupasta)

Pihvipäivän tarjouksessa myös nuorten miesten lempparituoksu Guarana (joka on kuin energiajuoma!) vesipohjaisessa makuliukasteessa.

Unohtamatta Liquid Sex Tingling - klitorisstimulaatiogeeliä, jossa makuna viinirypäle. Koska miksi suuseksi ja pihvi olisivat vain miehelle..?!
 

Hehkuvat huulet

Jos taas suihinotto ei innosta tai suuta ei juuri ole saatavilla. Erikoisspesiaalina pimeässä hohtavat "huulet". Pimeässä peiton alla suuseksiä!
Hauska lahja huumorintajuiselle miehelle - tai naiselle. Taskukokoinen suukkosuu kulkee mukana vaikka reissulle, jos työmatka osuu pahasti pihvipäivän ajankohtaan ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti