lauantai 31. maaliskuuta 2018

Hunajapuuterin uusi tuleminen!

Ihoa hoitava, aisteja hemmotteleva (tuoksuva, maistuva ja iholla pehmeän tuntuinen) KamaSutran Hunajapuuteri on ollut jo vuosia myymälämme suosituimpa hemmottelutuotteita. Vartalopuuterin mukana tulee aina ihana sulkatupsutin, jolla tuotetta voi supsutella iholle. Hunajapuuterin kosketus on uskomattoman hienovarainen, eikä tupsuttimella siveltynä tarvitse pelätä kovakouraista hierontaa. Moni nainen on kertonut kuinka kaiken kiireen ja stressin keskellä tupsuttimen kosketus iholle yhdistettynä hunajapuuterin pehmeyteen, on juuri tarvittava keino rentouttaa kehoa ja mieltä, löytää oma tai yhteinen hetki, ja keskittyä vain tuntemuksiin. Ihotuntuma jää puuterin ansiosta paitsi pehmeäksi, myös liukuvaksi, joten talkin avulla voi myös hieroa lempeästi.

Puuterin levittäminen iholle tupsuttimella rauhoittaa mieltä ja rentouttaa hermostoa, mutta herättää pintaverenkiertoa ja siten virittää aistit rentoutuneeseen, sensuelliin tilaan. Puuteri on oikeastaan maissitalkkia, joten se tekee ihosta myös suukoteltavan makean. Puuterissa on mukana hunajaa, joten se ei ole mikään kuivattava talkki, vaan ihoa pehmentävä, "hemmottelutomu". Useita makuja, joita tekee mieli makustella huulilla. Tuoksut tai maut eivät kuitenkaan ole liian voimakkaita tai parfyyminomaisia.


KamaSutra hunajapuuterit ovat riittoisia ja pieni määrä kerrallaan riittää. Tarkoitus ei ole "pölyttää" :)
Ei silti huolta vaikka talkkia joutuisi vaatteille tai lakanoille, se ei sotke eikä tahmaa vaan on helppo putsata pois.

Hunajapuuterit ovat saaneet uudet, kätevämmät pakkaukset!

Muovinen rasia ei pudotessaankaan lommoudu ja kierrettävä kansi on siisti avata, ilman "pöllähdystä". Mukana edelleen tuuhea tupsutin.

Lisäksi saatavilla uutusmaut hedelmäinen mango, sokerinen vanilla creme ja aurinkorannalle ajatukset vievä kookos-ananas! Myös vanhat suosikit kuusama, vadelma ja mansikka saatavilla sekä myymälästä että verkkokaupasta.

Mielihyväkutsut naisille

Mikäli haluatte kuulla lisää tästä ja muista ihanista mielihyvätuotteista, oivallinen tapa tutustua myymäläämme ja tuotteisiimme, ovat mielihyväkutsut! Maukaste (ent. Adam&Eve) on mielihyväkutsujen asiantuntija jo vuodesta 2002 - emmekä ole kertaakaan peruneet, siitä olemme ylpeitä!
Meillä esittelijänä on aina asiantunteva naismyyjä, tuotteet saa mukaan heti eikä tarvitse odotella postitusta. Kutsuja ja tuote-esittelyjä varten myymälässämme on intiimi kutsuhuone, johon mahtuu istumaan pieni tai vähän isompikin naisporukka. Valitsemme aina esiteltävät tuotteet ryhmän mukaan laajasta valikoimastamme. Mukaan omat tarjoilut ja rentoa mieltä! Kutsuillamme ei ole ostopakkoa, vaan aina voi varata kivan illanvieton ystävien kesken ilman painetta ostoksista tai emännöimisestä. Me huolehdimme kaikesta puolestanne.

Kesän polttariporukat huom!
Tulossa on myös Maukasteen polttareiden pikarasti! Teille, jotka kaipaatte pientä piipahdusta mielihyvämyymälään. Pysy kuulolla, julkistamme aivan uudenlaisen konseptimme aivan tuota pikaa!

Kaikkia ryhmiä palvelemme ennakkovarauksella - joko puhelimitse (03) 2128289 tai paikan päällä myymälässämme Tampereen keskustassa!

Ollaan kuulolla!
Kesää odotellessa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti