perjantai 1. syyskuuta 2017

KUUKAUDEN TUOTE ~ Mini-hierontakone

Lomat lusittu, syksy saapuu, pimeys ja kylmyys... On siis aika ottaa rennosti, tai ainakin rentouttaa lihakset! Sen vuoksi nostamme kuukauden tuotteeksi yhden myymälämme kestosuosikeista!

SYYSKUUN KUUKAUDEN TUOTE ~ WANACHI MINI-HIERONTAKONE

 

Mini-Wanachi -hieromasauva soveltuu kipeytyneiden niin lihasten hierontaan kuin myös intiimihetkiin.
Monta värivaihtoehtoa

Wanachi on hieromasauva sanan varsinaisessa merkityksessä: sen muotoilu mukailee suurien hierontakoneiden ajatusta, mutta pienen kokonsa ansiosta se on näppärämpi käyttää ja säilyttää. Silti Mini-Wanachista löytyy tehoa lihasten rentouttamiseen. Erinomainen jännittyneeseen niska-hartiaseutuun ja kallonpohjaan. Kokeile myös pohkeisiin tai vaikkapa jalkapohjiin. Päästään sauva on aavistuksen taipuisa, joten antaa painettaessa "periksi" eikä tunnu liian kovalta.
Ulkonäöllisesti Wanachi näyttää viattomalta hierontalaitteelta - mutta jos haluat, se on myös tehokas klitoriskiihotin!

Tämän hieromasauvan ulkonäöstä olemme saaneet paljon positiivista palautetta: eräs pariskunta sanoi, että lapsille meni läpi selitys äidin ja isän karaoken harjoittelumikrofonista, monelle muulle äidin henkilökohtaisesta lihashierojasta ja joku taisi jopa joskus kertoa sanoneensa sen olevan paristojensäilytyskotelo. Joka tapauksessa, Wanachin ulkomuoto ei viittaa seksivälineeseen, ja on siten helposti lähestyttävä. Eikä sen seksiväline tarvitse ollakaan, jos et niin tahdo!

Toisin kuiten isot ladattavat tai verkkovirralla toimivat hierontakoneet (massage wands),  mini-wanachi on kätevänkokoinen, joten helppo säilyttää, kuljettaa mukana ja käyttää yksin tai yhdessä. Sauvan kokonaispituus on noin 20cm. Varsiosa on kovamuovia ja pyörereunainen pääosa silikonia. Materiaalit ovat siis ftalaattivapaita ja ihoystävällisiä.


Vibrassa on portaaton voimakkuuden säätö aivan korkin kärjestä. Wanachi toimii kahdella sormiparistolla, eli ei pitkää latausaikaa tai lyhyttä virtapiuhaa. Ei mikään paristosyöppö, mutta suosittelemme silti ottamaan aina paristot käytön jälkeen pois - toimenpide lisää kaikkien vibraattorien käyttöikää.

Tähän kuten muihinkin paristokäyttöisiin tuotteisiin annamme tietysti paristot mukaan. Hinta sekä nettikaupassa, että myymälässä 29,90€ sisältäen paristot ja Wet Stuff - liukuvoidetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti