torstai 28. syyskuuta 2017

Palvelemme katuremonteista huolimatta

Erilaiset julkisten tilojen ja katujen remontit eivät ole Tampereella olleet outo näky viime kuukausina. Päinvastoin. Suurin osa muualta tulevista asiakkaistamme aloittaa keskustelun päivittelemällä, miten on kaupunki sekaisin! Kadut poikki ja myllätty ja autolla vaikea päästä saati löytää parkkitilaa. Monet pienet yrittäjät ovat tuskailleet ympäri kaupunkia ilmiön kanssa - asiakaskadosta erilaisten remonttien vuoksi on puhuttu lehdistöä myöten.

Myös Näsilinnankadulla on meneillään monenmoista remonttia ja Hämeenkadun ratikkaurakka on pistänyt ajoväylän poikki Hämeenkadun yli. Tästä huolimatta Maukastemyymälä Adam&Eve palvelee normaalisti katutasossa tutussa osoitteessa Näsilinnankatu 22. Liikuntarajoitteisia pyydämme huomioimaan vähenneen parkkitilan myymälän läheisyydessä ja vaikeakulkuisemmaksi muuttuneen jalkakäytävän. Olemme pyrkineet informoimaan naapurin pizzerian asiakkaita jättämään polkupyörät niille varatulle alueelle, jotta kulkuväylä säilyy avoimena ja siten kuljettavana lastenrattaiden, pyörätuolin tms. kanssa.

Pahoittelemme suuresti tästä kaikesta aiheutuvaa mahdollista haittaa. Ja toivomme Tampereen kaupungin elinvoiman ylläpitämisen vuoksi, että ihmiset uskaltavat kaikesta huolimatta jalkautua kivijalkamyymälöihin, kahviloihin, ravintoloihin, kampaamoihin jne. Jotta kun meillä joskus on valmis ratikka, olisi myös yrityksiä joihin ratikalla kannattaa keskustaan tulla.


Mikäli kuitenkin myymälään asti tulo on haastavaa syystä tai toisesta, meillä on hyviä uutisia!

Nettikauppamme uudistus lähtee käyntiin tuota pikaa ja tavoitteena on, että halukkaat pääsevät tekemään jouluostokset uudesta, upeasta ja hinnoiltaan kilpailukykyisestä, täysin suomalaisesta nettikaupastamme! Edelleen olemme ensisijaisesti kivijalkamyymälä, mutta nettikauppamme on toiminut jo nyt kataloogina asiakkaillemme, jotka haluavat etukäteen tutustua valikoimiimme. Sekä myymälän että nettikaupan valikoimiin on tulossa iso kasa laadukkaita huipputuotteita, asiakkaidemme vanhoista suosikeista huippu-uutuuksiin! Olemme edelleen itse myös nettikaupan takana, eli samat tuotteet, hinnat ja tietotaito on käytettävissänne, asioitte sitten verkossa tai paikan päällä.

Monenlaisia maukasteita makuuhuoneeseen - ainoasta naisille suunnatusta seksuaaliterveysmyymälästä Suomessa.


Seuraa ilmoitteluamme joko facebookissa tai blogissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti