sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

KUUKAUDEN TUOTE ~ Oil of Love Vartalomaukaste

Ennen kuin kesä alkaa varsinaisesti lämmittää, jotain maukasta ja mukavaa...

Huhtikuun kuukauden tuote
KamaSutra Oil of Love ~ VARTALOMAUKASTE


Oil of Love on öljy vain nimeltään, ja tuote, jonka käyttötarkoitus ja olemus sekoittuu monesti ihmisten puheessa ja erilaisia nettitekstejä lukiessa. "Vesipohjainen, lämmittävä, maistuva, hierontaöljy" - näillä sanoin Oil of Lovea yleensä kuvaillaan. Mutta koska kyseessä ei ole öljy (minkä kertoo jo sekin, että tuote on vesipohjainen) se ei myöskään ole sinänsä hierontaöljy siinä mielessä kun ajattelemme, että koko iho sivellään öljyllä ja hierotaan isosti. Oil of Lovea ei voi verrata oikeaan ja kunnolliseen hierontaöljyyn (vaikkapa KamaSutran aromaterapiaöljyihin tai Lyloun hierontaöljyihin) sillä se ei liu'u iholla öljyn tavoin. 

Oil of Love on enemmänkin romanttinen ja sensuelli vartalomaukaste. 

Tuotetta voi sivellä herkkiin kohtiin; kokeile vaikkapa hieroa kumppanisi nännejä, niskaa, alavatsaa, nivusia...
Hierottaessa Oil of Love lämpenee ja tuntuu aavistuksen kuumottavalta. Voit lisätä lämmön hehkua puhaltamalla kevyesti hierottuun kohtaan. Ja toisin kuin öljyt, jotka eivät maistu millekään, Oil of Love maistuu! Se on siis suukoteltavissa pois! Makeat tuoksut ja maut kutsuvat herkutteluun.

Parhaimmillaan Oil of Love on pieninä annoksina herkissä kohdissa ja suukoteltuna pois. Voit ikään kuin piirtää sensuellia, romanttista karttaa rakkaasi vartalolla...

Koska Oil of Love on vesipohjainen, sen voi pestä pois tai pyyhkiä pyyhkeellä tai paperilla iholta, eikä se jätä tahmaista tunnetta. Kuten muutkin KamaSutran tuotteet, myös Oil of Love on hypoallergeeninen ja dermatologisesti testattu. Voidaan käyttää kondomin kanssa, vaikka emme suosisttele sisäisesti - Oil of Love on maukaste, ei liukaste. 


Kuten muissakin tuotteissa KamaSutra uusii etikettejä ja pakkauksia, vanhoilla purkeilla saatavilla vielä muutamia tuoksuja/makuja tarjoushintaan 15€ / kpl tai 30€ / 3kpl. 
Uudet paketit ja uudet maut 19,90€ /kpl. 
Tuote säilyy avauksesta 24kk.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti