keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Poikkeuksia aukioloissa 31.3 ja 1.4.

Kuun vaihteessa kouluttaudumme ja koulutamme ja tästä johtuen tulevana viikonloppuna poikkeuksia myymälämme aukioloissa.

Perjantaina 31.3. osallistumme Sexpon SEKS2017 -koulutuspäiville. Teemana tänä vuonna mielenkiintoinen keho - nautinto - aistillisuus. Kerromme koulutuspäivän annista myöhemmin blogissa ja toivottavasti saamme paljon uusia, avartavia ajatuksia!
Myymälämme Tampereella palvelee normaalien aukiolojen mukaisesti kello 10-18, mutta huomaattehan, että paikalla on tuuraaja, joten tällöin ei ole mahdollista varata yksityistilaisuuksia, sovittaa korsettia ja myös muut vaativat tuotteisiin liittyvät kysymykset kannattaa jättää odottamaan toista päivää.

LAUANTAINA 1.4. tiloissamme on aamulla yksityistilaisuus, joten AVAAMME vasta noin kello 12.30. 

Ja kuten moneen kertaan sanottu, huomaattehan, että etenkin kesää ja polttarikautta kohti suunnatessa, yksityistilaisuudet voivat vaikuttaa aukioloihimme varsinkin viikonloppuisin. Ilmoittelemme muutoksista facebookissa, täällä blogissa ja aina voi myös soittaa tai laittaa sähköpostia ja varmistaa aukiolomme.

Puhelimitse vastaamme numerosta (03) 2128289 ja sähköpostia voi laittaa shop (a) adameve.fi.

Kaikki kutsuvaraukset aina puhelimitse tai paikan päällä myymälässä - sähköpostitse tehdyt varaukset eivät ole sitovia!


PS. Pääsiäinen lähestyy...pääsiäisen pyhät myymälämme viettää ansaittua vapaata, joten muistattehan shoppailla pääsiäismunat, puput ja muut herkut hyvissä ajoin!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti