perjantai 21. huhtikuuta 2017

Lylou ~ tuotteet jälleen saatavilla

Asiakkaidemme suuresti kehumat Lylou - tuotteet löytyvät jälleen valikoimista. Paljon odotettuja liukuvoiteita, aloe veraa ja panthenolia sisältävää vesipohjaista sekä etenkin E-vitamiinia ja aloe veraa sisältävää silikonipohjaista, löytyy jälleen sekä myymälän hyllystä, että verkkokaupasta. Kaikissa Lylou-tuotteissamme kätevät pumppupullot, joista hierontaöljyjä ja liukasteita on siisti annostella. Kauniit pakkaukset eivät herätä huomiota ja tuotteiden korkea laatu ja ihoystävällisuus ovat saaneet paljon kehuja etenkin naisilta!

Erityisesti toivottu ja paljon kysytty...

LYLOY ~ ORGASMIVOIDE ~ Viilentävä TAI lämmittävä

Lylou "orgasmivoide" on stimulaatiovoide naiselle entistä voimakkaampien tuntemusten aikaansaamiseksi. Lylou stimulaatiovoiteet ovat vesipohjaisia ja siten sopivat myös erilaisten lelujen kanssa käytettäväksi.

Useimmat markkinoilla olevissa ja mainostetuissa orgasmivoiteissa vaikuttavana aineena on mentholi. Tämä aikaansaa sen, että voiteet ovat yleensä ensin viilentävän tuntoisia ja sen jälkeen kuumottavia - tai usein myös suorastaan polttavat intiimialueilla, mikä ei ole monelle naiselle mieluinen tunne. Lisäksi runsaasti metholia sisältävät voiteet kuivattavat herkkiä limakalvoja ja saattavat tehdä käyttökokemuksesta epämukavan, jopa kivuliaan.

Lyloun stimulaatiovoiteista löytyy sekä viilentävä, että lämmittävä vaihtoehto.

Molempien ainesosat on valittu tarkoin. Ne ovat ihoa hoitavia ja luonnonmukaisia, kuten luonnon lakritsijuuriuute, viiniköynnöksen luonnollinen uute, bisabololi ja panthenoli. Viilentävä voide sisältää pienen määrän mentholia, mutta vain vähän, vaikuttavana aineena luonnonmukainen minttu.

Lyloyn orgasmivoiteet kuten muutkin kosmetiikkatuotteet on valmistettu Saksassa. Dermatologisesti testattu. Tuote säilyy avauksesta 12kk ja on helppo annostella pumppu"asettimella". Pieni tippa klitorikseen riittää. Voide hierotaan kevyesti joko sormin tai vaikkapa klitoriskiihottimella. Ei maistu juurikaan, joten sopii myös suuseksiin.


Kumpi sitten toimii paremmin, viilentävä vai lämmittävä?
Me naiset olemme yksilöitä ja siksi vaihtoehtojakin täytyy olla! Kokeile vaikka molemmat! Suurimmalle osalle, molemmat toimivat, mutta toinen nousee lemppariksi. Ja joskus keskelle kylmää juhannusta on kiva saada lämpöä, toisinaan kuuma elokuun helle vaatii viilennystä!

Lyloy Orgasmivoide myymälästä Tampereelta tai verkkokaupastamme 19,90€/kpl.



Lylou ~ Silikonipohjainen liukuvoide 22,90€. Lyloy ~ Vesipohjainen liukuvoide 18,90€. Kivijalkamyymälästä tai verkkokaupasta! Sekä ihanat hierontaöljyt vaniljainen Cairo ja lakritsinen tai jopa mohitomainen Tokio 19,90€ / pullo. Öljyissä pohjana hoitava arganöljy ja nyamplung-öljy. Kaikissa kätevät ja kauniit pumppupullot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti