torstai 1. joulukuuta 2016

KUUKAUDEN TUOTE ~ KamaSutra BodySouffle Vartalovanukas

Jouluun kuuluvat ihanat tuoksut ja maut ja siksi itseoikeutetusti...

JOULUKUUN KUUKAUDEN TUOTE:
KamaSutra BODY SOUFFLÉ ~ VARTALOVANUKAS

KamaSutran Body Soufflé on kuin vanukasta ihollasi, tästä suomennos vartalovanukas! Soufflé on periaatteessa kosteusvoidetta. Se levittyy iholle pehmeästi ja sen avulla voit hieroa itseä tai kumppania. Vartalolla voide ei tunnu rasvaiselta, vaan kevyeltä ja herkulliselta; body soufflén paras puoli on nimittäin hurmaavat tuoksut, makua unohtamatta!


Tavallinen kosteusvoide maistuu yleensä pahalta, mutta hierottuasi KamaSutran souffle-voidetta, rakkaasi voi suukotella sinua miten paljon tahtoo, sillä voide jättää iholle hurmaavan maun. Soufflé on vesipohjainen, joten se imeytyy ihoon hierontaöljyä nopeammin, mutta pystyt silti myös hieromaan sen avulla. Tuote ei sotke eikä tahmaa. Eikä värjää - vaikka suklaavanukas näyttää ensiksi iholla itseruskettavalta, väri imeytyy nopeasti ei tartu vaatteisiin.

Suklaa Creme Brulee on kuin jälkiruoka ihollasi, mutta ilman kaloreita. Jo pelkästään tuoksu saa kuolan valumaan suupielistä. (Erinomainen tapa myös joulun jälkeen vierottautua konvehdeista!).
French Vanilla Creme puolestaan on ihan aito ranskalainen vanilja juuri niin kuin se Pariisin pikkuleipomoissa tuoksuu ja maistuu. Tee herkullinen matka rakkaasi iholle ja nauti pehmeästä vaniljasta huulillasi...

Jouluiset maut suklainen Chocolate Creme Brulée ja vaniljainen French Vanilla Creme saatavilla "joulunauhoilla" tarjoushintaan 15€/kpl. 
Reilu purkkikoko 200ml, joten voidetta riittää pitkään. Säilyy avauksesta 12kk.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti