tiistai 13. joulukuuta 2016

Joulun tuoksut ja maut

Tärkeä osa joulun tunnelmaa ovat erilaiset lämpimät tuoksut ja maut.
Olemme koonneet Adam&Even oman joulun tuoksut ja maut -listan, josta löydät vaikkapa vinkkejä omiin, privaatteihin pikkujouluihin, pukinkonttiin tai välipäivien riemuksi.
Tuotteet ovat riittoisia ja oikein säilytettyinä säilyvät avauksesta 6-36kk.

KamaSutra Body Souffle ~ Vartalovanukkaat

Kamasutran ihanat soufflet ovat kuin vanukasta ihollasi. KamaSutran kosteusvoiteen "taika" on hurmaava tuoksu ja etenkin maku, joka suorastaan huutaa suukottelemaan ympäri kehoa! Voide on vesipohjaista, eikä se sotke eikä tahmaa. Sopii myös kevyeen hierontaan, mutta imeytyy nopeasti ihoon jättäen ihon pinnan pehmeäksi, tuoksuvaksi ja maistuvaksi.
Ihanat herkkumaut suklaa creme brulee (väristään huolimatta ei värjää!), ranskalainen vanilja ja kesäisen raikas mansikka.
Saatavilla myös viilentävä minttuvoide, joka sopii mukaan jouluiselle etelänlomalle - sen viileys nimittäin helpottaa auringonpolttamia, kuumassa turvonneita jalkoja ja muutenkin raikastaa ihoa.

KamaSutra Body Souffle - suklaa tai vanilja myös joulutarjouksessamme!

KamaSutra Oil of Love ~ Vartalomaukasteet

Oil of Love ei ole varsinaisesti hierontaöljy eikä liukaste - me Adam&Evessä kutsumme tuotetta maukasteeksi!
Oil of Love on vesipohjainen, lämmittävä iho"öljy" jonka voit kevyesti hieroa rakkaasi herkkiin paikkoihin kuten niskan taakse, nänneihin, nivusiin... Tuote lämmittää hierottaessa ja lämpövaikutus voimistuu entisestään jos hennosti puhallat sen päälle. Makeat maut, joten rakkausmaukasteen voit huoletta suukotella pois iholta. Pyyhkiytyy myös paperilla tai pyyhkeellä eikä jää tahmeaksi.


 Oil of Love vain ulkoiseen käyttöön (saa maistella, mutta ei liukasteeksi!). Intiimialueille maukasteeksi suosittelemme seuraavaa...

Wet Suff Salted Caramel ~ Kinuskiliukuvoide

Wet Stuff - merkin uusin huippuliukaste on vienyt myymälässämme naistenkutsuilla sydämet ja kielet mennessään! Uskomattoman herkullinen suolaisen kinuskin maku, mutta liukuvoide on väritön, tahmaamaton, vesipohjainen ja koostumukseltaan oikeasti liukas, toisin kuin monet sokeriset makuliukasteet.

Saamamme asiakaspalautteen perusteella toimii myös oikeasti liukasteena - mitä ei suurimmasta osasta makuliukkareita voi sanoa!

Liquid Sex Pheromone Boost ~ Inkiväärivoide

Tässä tuote, jonka tuoksusta valtaosa asiakkaistamme saa mieleensä joulun! Kestosuosikki jo yli vuosikymmenen ajan!
Lämmin inkiväärin tuoksu, kevyesti iholle levittyvässä voiteessa, joka sopii kaikenlaiseen joulukivaan - liukasteeksi ja kevyeen hierontaan.




Nämä ja paljon muuta tuoksuvaa ja maistuvaa löydät kivijalkamyymälästämme Näsilinnankadulta Tampereelta sekä palvelevasta verkkokaupasta!
Myymälässämme lähes kaikista tuotteista on olemassa testerit, joten öljyjä ja voiteita pääsee nuuhkimaan ennen ostopäätöstä. Etenkin vesipohjaisissa tuotteissa tuoksuun vaikuttaa jokaisen yksilöllinen ihon pH ja lisäksi tuoksussa saattaa olla muistoja ja merkityksiä, joita kukaan muu ei pysty tietämään. Hyvät tuoksumuistot kannattaa toki valjastaa rentoutumishetkiin ja hyödyntää monella tapaa.

Jouluviikolla palvelemme pidennetyin aukioloin, jotta kaikki ennättävät varmasti ostoksille!
Kaikkien hyvän mielen takaamiseksi, varaathan riittävästi parkkiaikaa ja rentoa asennetta. Paketoimme lahjat asiakkaan toivomuksesta ja palvelemme kaikki tasapuolisesti. Joskus ruuhkaa saattaa syntyä, mutta sen varalle suklaatarjoilu pelaa :)

Tiesithän, että palvelemme aina myös sopimuksen ja mahdollisuuksien mukaan (yksityistilaisuudet ja koulutukset pidämme aina myymälän muilta asiakkailta kiinni), voimme näin sovittaessa avata hieman aiemmin tai sulkea myöhemmin - soita ja kysy lisää mikäli normaalit aukiolomme eivät sovi omaan aukatauluunne!
 
Aattona olemme jo nauttimassa joulun rauhasta - toivottavasti myös te! :)
Adam&Eve suljettuna 24.-26.12. 
Seuraa ilmoitteluamme jouluviikon pidennetyistä aukioloista! 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti