maanantai 28. marraskuuta 2016

Ykköseen vai kakkoseen?

Eli pari sanaa peppuseksistä!

Peppuseksissä (leluilla tai ilman) oleellista on muistaa hyvä liukastus! peräsuolen ja peräaukon alueella luonnollista liukkautta ei synny samalla tavalla kuin emättimessä. Limakalvot voivat olla herkät ja autonomisesti supistava sulkijalihas tekevät oman osansa siihen, että peppuseksikokemus voi olla jopa erittäin kivulias tai vähintään epämukava. Liukuvoiteen käytössä ei siis kannata säästellä ja etenkin ensimmäisillä kerroilla hommassa on edettävä rauhallisesti. Luottamus kumppaniin ja rentoutuminen ovat tässäkin tapauksessa avain onnistuneeseen ja miellyttävään seksikokemukseen.


Anaaliseksissä moni suosii silikonipohjaista liukastetta, joka on ohutta, mutta tekee ihon ja limakalvojen pinalle superliukkaan kalvon eikä imeydy kesken kaiken. Silikonin muodostama kalvo suojaa tehokkaasti hankaumilta ja ohuutensa ansiosta ei tunnu kuin jotain "ylimääräistä" olisi mukana.
Samat silikoniliukasteen miinuspuolet toki koskevat myös peppuseksiä: Silikoniliukaste ei imeydy, joten se täytyy pyyhkiä erikseen pois, myöskin jos sitä joutuu lattialle, liukaste on todellakin superliukas myös siellä ja aavistuksen haastava pestä pois. Myöskään silikoniset lelut kuten pepputapit tai - kuulat eivät tykkää silikonipohjaisesta liukuvoiteesta pidemmän päälle: pintamateriaali kärsii ja muuttuu epämiellyttäväksi. Lisäksi esimerkiksi silikonisten anaalikuulien silikoniset "välinarut" saattavat venyä ja vaarana on niiden poikki napsahtaminen - ei kiva juttu! (Kuulat, joiden naru on narua, kannattaa ihan hygieniasyistä korkeintaan ripustaa joulukuuseen)


Vesipohjaisista liukasteista kannattaa valita neutraali ja mahdollisimman pitkäkestoinen tuote. Maistuvat ja tuoksuvat liukuvoiteet eivät yleensä ole kestoltaan niin hyviä sillä se on lähtökohtaisesti suunniteltu suuseksiin ja suuhan on melko kostea luonnostaan.
Esimerkiksi Wet Stuff GOLD on valmistajan anaaliseksiin suosittelema, sillä se on ohut koostumukseltaan, pitkäkestoinen, ei sotke eikä tahmaa ja sen pieni lämmittävä vaikutus rentouttaa.
Monen asiakkaan kehuma ja kaipaama Adam&Even anaaliliukkari on myös saanut uuden elämän nimellä Liquid Sex Numbing Anal Lubricant. Se on valmistettu USA:ssa korkealuokkaisista raaka-aineista ja paranneltu koostumus on entistä riittoisampi. Hieman puuduttava. Liquid Sex - anaaliliukaste on vesipohjainen ja sopii siis myös lelujen kanssa.


PEPPULELULUKSUSTA

Erilaisia tappeja ja kuulia on maailma väärällään: on kokoja, värejä, on pehmeää, kovaa, vibralla, ilman...
Peppulelujenkin kohdalla kannattaa huomioida materiaalin turvallisuus. Ja mitä hyvänsä suippopaprikaa ei pidä käyttää - turvallisessa lelussa on vahva "tulppaosa" tai rengas, jonka avulla lelu ei sujahda ulottumattomiin. Hurjat tarinat ensiavusta kertovat, että usein peräaukoista saa poistaa deodoranttipurkkien korkkeja ja vaikka mitä! Pieni panostus omaan terveyteen ja miellyttävään seksikokemukseen voi säästää monelta murheelta ja jopa lääkärikäynniltä!

Aloittelijan kannattaa valita suhteellisen pienikokoinen tappi tai kuulat. Adam&Even valikoimissa on paljon pieniä ja keskikokoisia tuotteita, joilla on helppo lähteä selvittämään peppuseksin salaisuuksia. Näissäkin leluissa valikoimme myyntiin turvallisia materiaaleja ja etenkin naisen silmää miellyttäviä tuotteita. Toki myymme myös erityisesti miehille eturauhasen kiihottamiseen tarkoitettuja tappeja ja vibraattoreita. Monet anaalilelut ovat unisex-malleja, eli sopivat sekä naiselle että miehelle.

Luksusta tarjoavat kauniit tapit, joissa voi olla jopa Swarowski-kristalli koristeena!
Maailmalla timanttitapit ovat olleet jo vuosia suurta huutoa ja villeimmät leidit kertovat pukevansa bileiltaan timantit korviin, kaulaan ja "sinne"!

Silikoni on materiaalina super-hygieeninen, allergiaturvallinen ja ihokosketuksessa lämmin ja siksi se toimii myös peppuseksileluissa äärettömän hyvin. Uusimpina tulokkaina Liisa Ihmemaassa eli Wonderland-tuoteperheen tapit, jotka hauskuuttavat hienoilla pakkauksilla, mutta muotoiluiltaan ovat erittäin ergonomiset ja sopivankokoiset. (Saatavilla myös tarjouspaketti klitoriskiihotin + vibrarengas + pepputappi - kysy lisää myymälästä!) Wonderland-tuotteiden pakkaukset ovat kuin suunniteltu lahjaksi, josta ei voi suuttua. Lisäksi klitoriskiihottimet ja penisrenkaat ovat olleet pitkään naistenkutsujen suosituimpia artikkeleita, joten emme epäile etteivätkö tapitkin herättäisi innostusta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti