maanantai 19. joulukuuta 2016

Jouluviikon pidennetyt aukiolot

Jouluviikolla palvelemme asiakkaiden toivomuksesta pidennetyin aukioloin tiistaista perjantaihin, jotta kaikki ennättävät rauhassa jouluostoksille. Suosittelemme silti hankkimaan lahjat ystäville, rakkaalle ja itselle hyvissa ajoin, jotta iloinen joulumieli säilyy. Ostoksille kannattaa hyvän mielen lisäksi ottaa mukaan roimasti rentoa asennetta ja parkkimittariin kolikoita.

Paketoimme lahjaostokset tarvittaessa ja palvelemme kaikki asiakkaat tasapuolisesti. Joskus ruuhkaa saattaa syntyä, mutta sen varalle suklaatarjoilu pelaa :)

Sovitusta vaativia asuja kuten korsetteja emme myy joulunakaan ilman sovitusta. Korsettia halajavalle oivallinen lahjaidea onkin lahjakortti: 17.12. asti voimassa olevan tarjouksen myötä 100€ lahjakortin ostaja saa lahjakortille arvoa 110€ ja lisäksi pienen ekstralahjan - koska monesti naisten mielestä pelkkä lahjakortti on yleensä tylsä lahja, niin kouriintuntuvampaa on mukaan valittavissa joko maistuva vartalomaukaste tai tehokas "taskuraketti" -minivibra (molempien arvo 19,90€).



Jouluviikon aukiolot:




Tiesithän, että palvelemme aina myös sopimuksen ja mahdollisuuksien mukaan myös hieman aukiolojamme aiemmin tai olla auki pidempään - soita ja kysy lisää mikäli normaalit aukiolomme eivät sovi omaan aukatauluunne!
 


Aattona nautiskelemme jo ansaitusti joulurauhasta. Toivottavasti myös te!
Rauhallista ja rakkauden, ilon, onnen ja läheisyyden täyttämää joulunaikaa!

Hyvää joulua toivottaa myös karvainen kiireapurimme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti