perjantai 1. helmikuuta 2019

HYVINVOINTI ~ Helmikuu


Helmikuussa on aika huolehtia monipuolisesti hyvinvoinnista.

Seksuaaliterveys ja seksuaalinen hyvinvointi on osa jokaisen naisen perusterveyttä ja kokonaisvaltaista hyvää oloa. 

Teeman mukaisesti uudistimme myymälässämme hyvinvointi-osaston: Nyt erilaisilla lantionpohjan harjoitusvälineillä on enemmän tilaa! Lihasten vahvistamiseen tarkoitettuja kuulia, sekä dilataatio- ja desensitaatiotuotteita löytyy monenlaisia, ja oikean tuotteen valinnassa auttaa aina asiantunteva myyjä. 

Samasta osastosta löydät myös kirjallisuutta, sekä miesten seksuaaliterveystuotteita, kuten erektiorenkaita. Pyrimme laajentamaan myös miesten lantionpohjan harjoitteluun soveltuvien apuvälineiden valikoimaa.

Lantionpohjan lihasten harjoittaminen vaikuttaa positiivisesti mm. ryhtiin, alaselkäkipuihin, pidätyskykyyn ja seksuaaliseen nautintoon.

Lihasvoimaa voi harjoitella erilaisten kuulien avulla - samalla kenties "löydät" nuo mahtavat lihakset ja opit hallitsemaan niitä; arjessa ja "juhlassa" :) Kuten muissakin lihaksissa, lantionpohjassa voi olla myös yliaktiivisuutta tai lihaskireyttä; venyttämiseen ja kipupistepainantaan on olemassa erilaisia apuvälineitä.

Helmikuun ajan (niin kauan kuin tuotetta riittää) annamme kaikille "treenivälineiden" ostajille KAUPAN PÄÄLLE YES VM - hoitovoiteen (7ml).


YES VM on pitkäkestoisesti emätintä kosteuttava, täysin hormonivapaa hoitovoide. YES VM kosteuttaa ja lievittää kutinaa, ärsytystä ja polttelun tunnetta jopa kolmen päivän ajan annostelusta.YES VM kuuluu maailman ensimmäiseen luomusertifioitujen intimituotteiden sarjaan. Kaikki YES-tuotteet on valmistettu mahdollisimman puhtaista ja luonnonmukaisista ainesosista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti