torstai 24. tammikuuta 2019

Uutuuksia monipuoliseen lantionpohjan lihastreeniin

Jos alkuvuoden lupauksiin on kuulunut treenin lisääminen arkeen, koskeeko se myös tärkeitä lantionpohjan lihaksia?

Naisilla (ja myös miehillä!) lantionpohjan lihasten harjoittaminen parantaa näiden syvien lihasten voimaa ja hallintaa sekä verenkiertoa - eli kun löydät oikeat lihakset ja opit niitä käyttämään, huomaat vaikutukset ryhtiin (voi myös helpottaa alaselän kipuja, pienentää "pömppömahaa", ja jaksat ylläpitää parempaa lantion asentoa), mahdollisiin pidätysongelmiin ja seksistä nauttimiseen! Lantionpohjassa voi olla myös ylijännitystila ja kireyttä, mutta useammin ongelmien takana on kuitenkin heikot lihasvoimat tai kehonhallinta: eli et oikein tiedä, missä ne lihakset ovat ja mitä ne tekevät ja mistä tietää jännittääkö oikeita lihaksia oikealla tavalla. Tähän treenikuulat ovat oiva apuväline!


Lantionpohjan treeniin suunniteltu harjoituskuula ei ole geishakuula vaan nimenomaan treeniväline. Kuulaa "nostellaan" lihasvoimalla; kevyempi on luonnollisesti helpompi, painavampi lisää haastetta. Lihaksia supistamalla kuula emättimessä nousee ikään kuin ylöspäin ja rentouttaessa laskeutuu takaisin alas. Monipuolisen treenin saat vaihtelemalla painoja ja keskittymällä välillä kestävyyteen, välillä maksimivoimaan ja välillä nopeisiin lihassupistuksiin.

Maukasteesta ostettuihin treenikuuliin saat aina suomenkieliset, fysioterapeutin laatimat, yksinkertaiset ohjeet, joilla pääset alkuun!

Kuulia löytyy myymälästämme paljon erilaisia: kokoja, painoja, vibralla...

Uusimpina Femme Fit - treenikuulasetti, jossa huikeat kuusi eri painoista kuulaa. Kevyin on 50 grammaa, eli setti sopii myös aloittelijalle. Kevyimmästä voi turvallisin mielin aloittaa ja haastetta löytyy pitkälle, sillä painavin kuulaa on 130g! Materiaalina on ihoystävällinen ja erittäin miellyttävän tuntuinen 100% silikoni.


Paljon kysyttyä vibrallista kuulaa on myös taas sekä myymälässä, että verkkokaupassa.

LELO LUNA Smart Bead - kuulassa on erilaisia treeniohjelmia, joiden noudattaminen on helppoa: supistat lihaksia värinää "vastaan". LELO LUNA Smart Bead lukee lihasvoimaa ja optimoi värinät juuri Sinulle ja sen hetkiseen lihasvoimaan sopivaksi.
LELO vibrallinen treenikuula toimii paristoilla ja on helppokäyttöinen ja hiljainen. Värinä voi tuntua lihasten aktivointiin yhdistettynä erittäin miellyttävältä!

Näillä treenaaminen siis yhdistää mielihyvän ja hyödyn!


Mukaan treenivälineisiin annamme myös laadukkaan, vesipohjaisen, limakalvoja hellivän liukuvoiteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti