keskiviikko 13. helmikuuta 2019

Ystävänpäivänä kaverishoppailemaan

Onko sinulla kaveri, joka on halunnut tulla ostoksille mielihyvämyymälään?
Nyt on hyvä hetki ottaa ystävä mukaan ja rantautua sohjon ja liukkaiden läpi Tampereen myymäläämme, sillä ystäväviikonlopun "kimppadiilistä" hyödytte molemmat!


Tule siis kaverin kanssa ostoksille: 

Mikäli sinä ja ystäväsi ostatte tuotteita samasta tuotekategoriasta, saatte molemmat niistä - 20% alennuksen.

Eli jos vaikkapa molemmat päädytte ostamaan hierontaöljyn, saatte kumpainenkin -20% alennukset öljyistänne. Tuotteen ei tarvitse olla tismalleen sama, yhtäläinen tuotekategoria riittää: liukaste, hierontaöljy, kondomi, vibraattori, treeniväline...jne.

Ymmärsittekö? Ei se mitään, tarjous on silti voimassa torstaista 14.2. aina lauantaihin 16.2. asti!


Vaikka tuleva viikonloppu onkin jo varattu, on hyvä muistaa, että jos kavereita ujostuttaa, voi meille varata yksityistilaisuuden pienellekin porukalle!
Lasilliset kuohuvaa, suklaalla suut makeaksi ja rauhallinen, oma hetki aikaa tutustua myymäläämme ja tuotteisiin.

Kysy lisää paikan päältä Näsilinnankadulta tai soita 03 - 2128289.

Lähistöltä löytyy tätä nykyä paljon mielenkiintoisia ravintoloita, pakohuoneita ja muita hauskoja paikkoja, missä jatkaa iltaa ystäväporukan kesken!

Meillä ei ole varausmaksua eikä ostopakkoa. Pystymme räätälöimään esiteltävät tuotteet aina porukan mukaan: esim. opiskelijabudjetille sopivia tuotteita, lantionpohjan treenivälineitä, erilaiset ehkäisyvälineet kuten kondomit ja naistenkondomit, mansikanmakuisia ja tuoksuisia tuotteita... Tai sitten kaikesta kaikkea!

Naistenkutsuillamme esittelijänä on aina asiantunteva naismyyjä. Tuotteet saa mukaan samantein, eikä tarvitse odotella postitusta. Ostokset voi myös jättää myymälään ja noutaa myöhemmin jos vaikka naapurin vihahuoneeseen ette uskalla ottaa mukaan ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti