torstai 29. kesäkuuta 2017

Kesäflunssa koettelee

Kesäflunssan mokoma on kiusannut meitä jonkin aikaa ja vasta nyt alkaa näyttä lupaavalta: voiton puolella taidetaan olla!

Viimeiset viikot ovat meidän osalta olleet yhtä niistämistä, silmien vuotamista, yskimistä, kuumetta ja kaikkea siltä väliltä. Tuntuu, että tauti vaan vaihtuu välissä ja taas mennään! Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuneita haittoja; joskus ovessa on ollut lappu kun on juostu lääkärissä, joskus ääni on lähtenyt kesken puhelun, ja joskus meidän miespuoleinen vahvistuksemme, eli Lauran mies, on tuurannut tiskin takana kun me naiset emme vaan ole kyenneet muuta kuin makaamaan silmät kiinni... Ihmisiä tässä kuitenkin vaan ilmeisesti ollaan ja sairaslomailua emme tunne niin vaikka kuinka aina lupaamme, että meillä palvelee asiantunteva naismyyjä, joskus pari tuntia on pitänyt antaa taudille siimaa ja ottaa lepoa. Toivottavasti ymmärrätte!

Onneksi on KamaSutran öljyt, joilla hoitaa nenänpieliä! Seuraavan kurkkukipua aiheuttavan taudin yllättäessä taidan kokeille jotain puuduttavaa erektiosuihketta suoraan kurkkuun...Noh, toivon mukaan sellaista ei tälle vuodelle enää tule! Toivottavasti teillä juhannus sujui sairastelua mukavemmissa merkeissä. Pysytään terveinä loppukesä ja nautitaan auringosta (jota ollaan kovasti tilattu!).

Vitamiinitankkausta!

Yksityistilaisuuksien suhteen on vielä muutama aika kesän viikonlopuille vapaana (sekä aamua että iltaa), joten mikäli mielitte polttareille tai naisteniltaan ohjelmaa heinä-elokuulle, nyt on viimeiset hetket soittaa tai tulla käymään varauksen merkeissä! (Elokuussa aikoja on tarjolla vähemmän, koska allerkirjoittanut meinaa poikkeuksellisesti kesälomailla, ihan oikeaa lomaa parisen viikkoa ja meitä silloin siis vain yksi ihminen täällä) Aamuaika tarkoittaa noin klo 10.00-12.30 ja ilta 17.00->. Tälle välillekin meiltä paljon kutsuja myymälään kysytään, mutta keskelle päivää emme voi varauksia ottaa. Kutsut ovat aina yksityistilaisuuksia ja silloin liike on muille suljettuna ja kesken päivän sulkeminen on käytännössä hankalaa.

Muistattehan myös, että jos tulette vain "piipahtamaan" polttaripäivänä
~ suosittelemme että vain morsian tulee ostoksille, etenkin jos teitä on iso porukka
~ kaikenlainen kuvaaminen aukioloaikoina on muiden asiakkaidemme mielenrauhan vuoksi kielletty (yksityistilaisuuksissa valokuvaus tietenkin ok jos osallistujille sopii!)
~ palvelemme kaikkia asiakkaitamme yhtä lailla, joten ilman varausta mitään pidempää tuote-esittelyä meillä ei ole resursseja pitää
~ omien eväiden nauttiminen vain yksityistilaisuuksissa
~ mikäli olette tulossa aamupäivästä, kannattaa varmistaa aukiolomme joko facebookista tai soittamalla

Näillä neuvoilla kukaan ei jää harmittelemaan oven taakse, eikä toivottavasti kukaan pahoita mieltään. Polttareihin kuuluu riehakkuus ja hauskanpito, mutta samalla aikaa meillä saattaa olla asiakkaita hyvinkin vaikeiden henkilökohtaisten asioiden tiimoilta etsimässä neuvoja, joten huomioittehan tämän. Koska mielihyvää, ei mielipahaa :) 




Piis and laav and nou fluu <3

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti