keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Juhannuksen varusteet

Kesä etenee vaiheittain, mutta väistämättä. Pian juhlimme keskikesän romanttisinta juhlaa eli juhannusta!
Juhannukseen yhdistyy paljon parinvalintaan liittyvää taikuutta, juhannushäät ovat monelle se ainoa oikea tapa heittäytyä avioliittoon ja ylipäätään yöttömän yön mystiikkaan liittyy seksuaalista jännitettä. Missä ikinä juhannusta vietämmekään, koitetaan nautia valosta, luonnosta, rauhasta tai riehasta - kukin valintansa mukaan.

Kaupunkijuhannukseen suosittelemme KamaSutran Harmony Blend - hierontaöljyä, jossa tuoksuu kesäinen mökkisauna ja tuore metsä. Juhannuksen viettelystaikoihin sopivat myös KamaSutran hierontaöljyista Serenity, josta moni tuoksuttaa jopa kesäisen koivun, mutta jonka varsinainen idea on herätellä miehen verenkiertoa siellä oikeassa paikassa, tai PleasureGarden, jossa naisellisuutta korostava juhannusruusu kukkii ja jasmiini hekumoi. KamaSutran hierontaöljyt ovat korkealaatuisia ihoöljyjä, jotka eivät sotke ihoa tai lakanoita, eivätkä tunnu tahmaisilta. Hoitavat kuivaa tai jopa auringossa palanutta ihoa.


Mökkijuhannukseen KamaSutran BodySouffle Mint Creme eli meikäläisittäin minttugeeli on ehdoton matkavaruste! Viilentävä minttu jättää ihon raikkaan tuntuiseksi jopa pitkänkin saunasession päätteeksi. Hoitaa ja rauhoittaa myös hyttysen puremia ja auringon paahtamaa ihoa, sekä vaikkapa levottomana vipattavia villejä jalkoja.
Festarijuhannukseen mukaan suosittelemme Wet Stuff Aloe Vera - liukuvoidetta, joka on vesipohjainen ja sopii siis monenlaiseen festarirakkauteen. Kaikki lempi, nuori tai vanha, tykkää voitelusta ja sen vuoksi liukuvoide on yhtä tärkeä ottaa mukaan kaikkialle, missä saattaa olla säpinää! Wet Stuff - liukuvoiteen sisältämä aloe veraa viilentää ja rauhoittaa paitsi limakalvoja, myös vaikkapa rymyämisen jäljiltä punaisia polvia ja kyynärpäitä. Myös tällä tuotteella voi helpottaa hyttysen puremien aiheuttamaa kutinatuskaa.




Adam&Eve:n väki viettää juhannusta perinteisesti luonnon helmassa kukin kotinurkillaan.
Tampereen myymälä on suljettuna koko juhannusviikonlopun, joten juhannusvarusteet kannattaa käydä ostamassa viimeistään torstaina 22.6.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti