keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

KUUKAUDEN TUOTE ~ Petal - minihieroja

Jotain söpöisen suloista ja monikäyttöistä maaliskuun iloksi...

Maaliskuun kuukauden tuote

PETAL ~ MINIHIEROJA

Alkuvuoden naistenkutsujen ja koulutuspäivien suosikkituote Petal ~ minihieroja on klitoriskiihotin tai sensuelli hierontalaite, kuinka sen tahtoo nähdä! Suloinen, silikoninen, kämmeneensopiva pikkuhieroja käy moneen tarkoitukseen.

Petal - pikkuvibrassa on seitsemän erilaista värinätoimintoa, minkä lisäksi sen muotoa voi käyttää hyväksi erilaisten tuntemusten aikaansaamiseksi. Petal on käteensopiva eli noin kämmenen kokoinen, vähän kuin tietokoneen hiiri (myös ulkomuodoltaan!). Sen kärjessä on hauska "hammastus", joten se on huikea klitoriskiihotin. Tai voit käyttää sen Petal - vibraattorissa erilaisia värinäohjelmia vaihdat napista painamalla ja saat sammumaan painamalla napin pohjaan muutaman sekunnin ajaksi. Paristopesä aukeaa vapauttamalla "lukko" korkin vierestä painamalla.
pyöreää selkämystä tai alapuolta pehmeämpään hierontaan ja laajemmille alueille. Petal - minihierojan materiaali on ihoystävällistä silikonia (korkki ABS-muovia) ja se toimii tavallisilla AAA-paristoilla.

Tiesithän, että meiltä ostettuihin paristokäyttöisiin leluihin saa aina paristot mukaan? Lisäksi varmistamme aina tuotteen toimivuuden ennen luovuttamista asiakkaalle, joten meiltä et saa mukaasi rikkinäistä tuotetta.

Petal on ulkomuodoltaan suloinen, eikä loukkaa ketään eikä näytä varsinaisesti seksivälineeltä, joten erittäin helposti lähestyttävä. Lisäksi olemme keränneet siitä kiitosta mm. fysioterapeuteilta ja toimintaterapeuteilta tuotteen ulkomuodosta ja helposti kädessä pideltävästä muotoilusta sekä värinän miellyttävästä taajuudesta ja juurikin monikäyttöisyydestä myös erilaisten asiakasryhmien apuvälineenä.

Erinomainen lahja vaikkapa naistenpäiväksi
(se on muuten 8.3.)

Löydät kuukauden tuotteen joko verkkokaupasta tai palvelevasta myymälästämme Tampereen keskustasta hintaan 24,90€.


Adam&Eve on suomalaisten naisten omistama seksuaaliterveystuotteiden asiantuntija, maahantuoja ja jälleenmyyjä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti