keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Naistenpäivä joka päivä!

8.3. vietetään naisten päivää - ja ihan ansaitusti!

Adam&Eve on suomalaisten naisten omistama seksuaaliterveystuotteiden asiantuntija, maahantuoja ja jälleenmyyjä.

Yhä edelleen erotiikkatuoteala on vahvasti miehinen maailma. Miehet pyörittävät myymälöitä, verkkokauppoja, tukkuja, tehtaita ja suunnittelevat tuotteita - myös naisille! Naiset ovat onneksi enemmän ja enemmän vallanneet alaa, mutta toistaiseksi bisnes on suurelta osin miesten ja se näkyy välillä valitettavan monessa kohtaa.
Meille naisina bisnesarvoja tärkeämpiä ovat tuotteiden laatu, kuten materiaaliturvallisuus ja hygieenisyys, valmistusmenetelmät ja se, että jokainen löytää juuri itselleen mieluisan tuotteen, oli kyse sitten hierontaöljystä, liukuvoiteesta tai hieromasauvasta. Jos meillä ei ole asiakkaalle oikeaa tuotetta, sanomme myös sen. Mieluummin nukumme yömme hyvin kuin myymme väkipakolla toimimattomia tuotteita ajatuksella, kunhan kassa kilisee...Ostaisitko Sinä klitoriskiihotinta mieheltä? Saati sitten klitoriskiihotinta, jonka selvästi on myös suunnitellut mies? Kenties anatomiasta sen tarkemmin ymmärtämättä ;)

Kassan kilinää ei tänä päivänä voi väheksyä. Kassan kilinä on edellytys sillä, että maksamme laskumme, ostamme ruokaa kotipöytään - ja pystymme entistä paremmin ja monipuolisemmin palvelemaan asiakkaitamme ja ylläpitämään valikoimaa. Aikana, jolloin palvelevien kivijalkamyymälöiden verkosto vähenee ja ihmiset siirtyvät kasvottomien nettikauppojen armoille, yritämme tuoda naisnäkökulmaa esille myös siltä osin, että me naiset olemme "hiplaajia" - vain kivijalkamyymälässä voit päästä kokeilemaan vaikkapa treenikuulan painon omin käsin, tai korsetin materiaalin pehmeyden. Lisäksi me olemme Teitä varten, vastaamassa kysymyksiin ja auttamassa parhaamme mukaan.

Tavoitteemme on edistää etenkin naisten seksuaalista hyvinvointia ja lisätä mielihyvää maailmassa, jossa on jo aivan tarpeeksi mielipahaa! (Tuskin naisten mielihyvästä miehetkään kärsivät!)



Olkaa ylpeitä itsestänne ja nauttikaa elämästä, naiset!
Tänään ja joka päivä.


PS. Olettehan huomanneet, että polttari- ja koulutuskevät on käynnistynyt, joten yksityistilaisuudet voivat jo vaikuttaa aukioloihimme, etenkin viikonloppuisin. 
PPS. Perjantaina 31.3. kouluttaudumme Helsingissä ja tuona päivänä paikalla palvelemassa tuuraaja - tälle päivälle emme siis valitettavasti voi ottaa korsetinsovituksia, kutsuja tms. Myös "vaikeammissa" kysymyksissä (lantionpohjan treenaus, tarkemmat tuotetiedot, tuotteiden saatavuus jne.) pyydämme saapumaan ostoksille jonain toisena päivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti