torstai 31. maaliskuuta 2016

LELO Tiani2 vs. Tiani3

LELOn valmistama pariskuntavibraattori TIANI on ollut yksi myymälämme suosikeista jo muutaman vuoden ajan. Monikäyttöisen lelun mielikuvituksen herättävä monikäyttöisyys on aivan omaa luokkaansa.

Tianin perusidea on se, että handsfree-kippuran näköisen laitteen pehmeämpi pää asetetaan emättimeen samalla kun moottoriosa jää klitoriksen päälle. Vibraa voi siis käyttää yksin tai yhdessä - jopa yhdynnän aikana, jolloin värinä tuntuu myös kumppanille! Tiania ei tarvitse käyttää aina "sisäisesti" vaan sitä voi ohjailla myös kädestä pitäen juuri niihin pisteisiin, mihin kukin tahtoo. Hauskuushan lähtee siitä, että mukaan otetaan laitteen mukana tuleva langaton kaukosäädin! 12-metrin kantomatka sallii monenlaiset hauskat hetket lenkkipolulla, diskossa, lähikaupassa, taidenäyttelyissä...u name it!

Tiani on uskomattoman miellyttävää sileää silikonia. Laitetta pystyy käyttämään myös ilman kaukosäädintä, ja erilaiset vibraohjelmat vaihtuvat napista painamalla. Kaukosäätimen kanssa mukana on voimakkuuden säätö ja liikeohjaus! Mikä olisikaan hauskempaa kuin "vispata" tai tanssia kumppani sekaisin!!!

Noh, jotta asia ei olisi niin simppeli, malleja on nykyisin kaksi. Tiani2 ja Tiani3.

Mutta kumpi malli on lopulta parempi, vanhempi "kakkonen" vai uudempi "kolmonen"? Tätä on monen asiakkaan kanssa pähkäilty eikä yhtä totuutta tietenkään ole, ja harva on niin onnellinen, että omistaa molemmat mallit ja pystyy vertailemaan...

Varsinainen ero on  klitoriksen päälle tulevan osa muoto;
Kakkosmalli on virtaviivaisempi ja terävämpi ja klitoriksen päälle tuleva osa on kuin korkea jyrkänne.
Kolmosen muoto on neliskanttisempi ja klitoriskiihotin on uurrettu, eli vibra tulee aavistuksen leveämmälle alueelle.
Eli, mieti itseäsi: terävämpi värinä vai laajempi? Kumpi kutkuttaa enemmän?

Tiani2 miellyttää ulkonäöllisesti enemmän naisten esteettistä silmää, Tiani3 on selvästi maskuliinisempi ja rouheampi. Miesten mielestä myös tietenkin viimeisin malli on aina se paras! Toisaalta, miksi muuttaa jo valmiiksi hyvää..?

Adam&Eve:ssä pääset aina tutustumaan tuotteisiin ennen ostopäätöstä ja voit vertailla kädestä pitäen myös näiden kahden Tiani-mallin eroa. Loppujen lopuksi, oikeaa vastausta ei ole, sillä me kaikki olemme erilaisia! Valitse siis se, mikä juuri Sinusta tuntuu parhaalta!

LELO TIANI ~ yhteisiin hetkiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti