lauantai 12. maaliskuuta 2016

Pihvi ja suihinotto ~ päivä 14.3.

Jos ystävänpäivän vaaleanpunainen nallekarkkihöttö ei ole teidän juttu, ei hätää - tasan kuukausi ystävänpäivästä vietätään puolivirallista Pihvi&suihinotto -päivää. Tämä Steak and BJ Day on vuosituhannen alusta erään radiotoimittajan lanseeraama vastaisku "naiselliselle" valentiinin päivän hömpötykselle, koska miehet eivät halua kukkia ja sydänkalsareita vaan kunnon pihvin ja mojovan suikkarin.

Tosin. Mikä tästä tekee sukupuolisidonnaista?
Kyllä naisillekin pihvi maistuu ;)

Suuseksin lisämausteeksi voisimme suositella seuraavia juttuja:

SUUSEKSISUOJA
Etenkin jos pihvisi saa joku satunnainen vastaantulija - pöpöt vaihtavat omistajaa myös suuseksissä! Joten muista suusuoja, joka on ohuenohut ja miellyttävä lateksiliina, ja suunniteltu nimenomaan suojaamaan sukupuoliteitse tarttuvilta taudeilta suuseksissä. Liinoja on useita herkullisia makuja!
Moni nainen myös kokee, että suuseksiliinan kanssa suuseksistä nauttiminen on helpompaa, koska liina muodostaa intiimialueille "suojan" mikäli arastelee vaikkapa tuoksuaan tai sänki on päässyt pitkäksi! Lisäksi suuseksisuoja antaa armoa vähän vähemmän osaaville kielimiehille, vink vink! ;)



SUUSEKSILIUKASTE
Makuliukasteet yleisesti ottaen on kaikki suunniteltu suuseksiin (vai kuka muuten välittää siitä maistuuko liukkari mansikoilta vai persikoilta, esim. sauvan kanssa?!). Makuliukasteissa olemme joutuneet vuosien varrella tekemaan paljon karsintaa ja nykyisin mietimme erityisen tarkkaan, mitä makuja myyntiin otamme. Uskokaa tai älkää, niin hyvältä kuin kuulostaisikaan suklainen penis tai vaniljainen vagina, ne eivät vaan toimi. Suomalaisen ihon pH on sen kaltainen, että vesipohjaisissa tuotteissa suklaat, mansikat ja vaniljat ovat vain harvoilla herkullisen tuoksuisia saati makuisia - useimpien meidän iholla suklaaliukkari on aivan kaameaa... Huomattavasti turvallisempi vaihtoehto ovat vähän kirpsakkaammat ja happamemmat maut ja myymälämme suosikkeja ovatkin tällä hetkellä lakritsi, omena ja guarana!
Ehdoton ykkönen on kuitenkin Wet Stuff Tingle. Piparminttuöljyä sisältävä super-suuseksiapu on yksi myydyimpiä artikkelejamme tällä hetkellä. Liukaste on vesipohjainen, miellyttävän riittoisa koostumukseltaan, ei tahmainen, mutta hurjan raikas maku - johon ei muuten pH:t vaikuta. Lisäksi piparminttu avaa kaikki röörit, eli pitää nenän auki ja helpottaa kakomisreaktiota. Pieni viilennyt tuntuu suuseksin saajassa hurjalta yhdistettynä suun lämpöön...
Hätätilanteessa suuseksiliukasteella voi vaikka raikastaa hengityksen!



PLEASURE BALM 
KamaSutran Pleasure Balm voisi suomalaisittain olla jääpalageeli. Erittäin viilentävä stimulaatiovoide, jota voi levitellä vaikkapa nänneihin tai kiveksiin. Puhalla ja hurmaa! Huikeat maistuvat maut, sopii siis erinomaisesti vähän spesiaalimpaan suuseksiin. 
Pleasure Balmin idea on myös olla niin herkullisen makuinen, että sylkeä erittyy lisää! Toisin sanoen, niin herkullinen, että tekee mieli vain maistella lisää ja lisää... Mansikkaa, vadelmaa, minttua, lime-mojitoa, creme de menthe...omnomnom!


SPESIAALIT HUULIKIILLOT
Tuotteita löytyy sekä Lovenessilta että KamaSutralta. Hempeästi värjäävät huulikiillot, joiden idea on stimuloida sekä huulilla, että siellä mitä huulet suukottavat. Viilentävä ja kihelmöivä fiilis tuntuu siis molemmilla! Herkulliset maut. Plussaa siitä, että tämä tuote yllättää partnerin varmasti sillä tuotteen voit laittaa jo paljon ennen H-hetkeä. Osa naisista kokee myös huulia turvottavan vaikutuksen!
 
Hyvää ruokaa ja hyvää suuseksiä kaikille, sukupuolesta riippumatta. Ellei muuten niin 14.3.!

Kuva: Shutterstock, mtv.fi/teemasivut/grillaamo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti