maanantai 7. maaliskuuta 2016

Naistenpäivänviikon supertuote: Hunajapuuteri

Naistenpäivänviikon kunniaksi tarjouksessa KamaSutran aina uudestaan ja uudestaan naisia ihastuttava Hunajapuuteri! Iso ja riittoisa purkki, jossa puuteripussukka ja tuuhea sulkatupsutin tasan 20€. (normaalihinta uusilla purkeilla 27,90€)


Ihoa hoitava, aisteja hemmotteleva (tuoksuva, maistuva ja iholla pehmeän tuntuinen) Hunajapuuteri on mitä mainioin lahjaidea - vielä kun sen yhdistää lempeään tupsutteluun mukana tulevalla tuuhealla sulkatupsuttimella. Hunajapuuterin kosketus on uskomattoman hienovarainen, eikä tupsuttimella siveltynä tarvitse pelätä kovakouraista hierontaa. Moni nainen on kertonut kuinka kaiken kiireen ja stressin keskellä tupsuttimen kosketus iholle yhdistettynä hunajapuuterin pehmeyteen, on juuri tarvittava keino rentouttaa kehoa ja mieltä, löytää oma tai yhteinen hetki, ja keskittyä vain tuntemuksiin.


Puuterin levittäminen iholle rauhoittaa, mutta herättää pintaverenkiertoa ja siten virittää aistit rentoutuneeseen, sensuelliin tilaan. Puuteri on oikeastaan maissitalkkia, joten se tekee ihosta myös suukoteltavan makean. Miten olisi maukas mansikka, kirpsakka vadelma tai pehmeän makea kermamandariini?

KamaSutra on Yhdysvaltalainen romanttisten kosmetiikkatuotteiden valmistaja jo 60-luvulta alkaen ja alansa ehdoton pioneeri. Kaikki tuotteet ovat hypoallergeenisiä ja turvallisia käyttää. Pakettiuudistuksen vuoksi myös muita KamaSutran huipputuotteita löydät tällä hetkellä meiltä tarjoushintaan - uudet pakkaukset vaihtuvat vähitellen, mutta sisältöhän on se mikä merkitsee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti