perjantai 1. huhtikuuta 2016

Kevään uutuustuote: uudelleen käytettävät kondomit!

Aurinko alkaa paistaa, hormoonit hyrrää, kondomiostoksille mars, mutta matti kukkarossa?
Ei hätää, kevään tuoteuutuus tarjoaa edullisen ja ekologisen vaihtoehdon ikävien kesäyllätysten ehkäisyyn:

Kondomin, jonka voit käyttää uudelleen ja uudelleen!

ReUC-kondomit (ReUsable Condoms, eli suomeksi UKK = Uudelleen Käytettävät Kondomit - ovat saaneet jo lempinimen kekkonen) on valmistettu aivan uudenlaisesta kumiseoksesta, joka on kestävää ja siksi helppo pestä käytön jälkeen. Tämä uusi valmistusteknologia takaa sen, että samaa ehkäisyvälinettä voi käyttää useampaan kertaan. Ja kun kumi on aikansa palvellut, sen voi viedä kondomien myyntipisteeseen kierrätyslaatikkoon. Kuluneet kondomit lähetetään takaisin tehtaalle, missä ne sulatetaan ja materiaali uudelleenkäytetään seuraaviin kondomeihin. Näin ollen materiaali kiertää ja maailma pelastuu.

Laiskemmille tiskaajille vinkiksi: kondomin voi myös kertaalleen kääntää ympäri kuten aluskalsarit, jolloin kumi tarvitsee pestä hieman harvemmin ja säästää siten myös pesuvedessä kuluvaa energiaa! Kuinka ekologista!

Pesun jälkeen kondomi tulee kuivata hyvin, esimerkiksi kuivausrummussa tai ripustamalla se narulle kuivumaan.

Tuote on vielä toistaiseksi vailla EU:n hyväksyntää, mutta alustavat testit lupaavat hyvää.


Ennen kuin tämä huippukeksintö rantautuu Suomeen, ekologinen ja eettinen vaihtoehto ovat ESP-kondomit, jotka ovat aikuisten ihmisten, keskipalkalla tekemiä, vegaanisia kondomeja (valmistuksessa ei käytetty eläinperäisiä ainesosia) ja joiden valmistuksessa ja pakkaamisessa on pyritty mahdollisimman vähäiseen ympäristön kuormittamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti