perjantai 23. huhtikuuta 2021

Kesää kohti

Kesää kohti kiiruhdetaan ja aika on mennyt niin nopsaan, että ihan juuri kohta on vappu. Uskomatonta!

Vapunpäivänä 1.5. myymälämme on luonnollisesti kiinni, mutta vielä aattona 30.4. palvelemme kello 12-16 tai tarvittaessa pidempään.

 

Kesän naistenkutsut

Kesän naistenkutsujen, polttareiden yms. yksityistilaisuuksien suhteen kuulostelemme edelleen terveysviranomaisten suosituksia, ja toistaiseksi teemme kutsuja vain myymälässämme ja maksimissaan 5hlö porukoille. Kuuden hengen kokoontumisrajoitus on voimassa ainakin toukokuulle asti ja siitä eteenpäin mennään taas niillä määräyksillä, mitä "ylemmiltä tahoilta" tulee. Haluamme tietysti, että sekä kutsuille osallistuvien että meillä työntekijöinä on mahdollisimman turvallista olla ja minimoimme tartuntariskit. Sairaana ei tulla, käsihygieniasta huolehditaan, maskien käyttöä suosittelemme, ja pienellä ryhmällä voimme myös pitää turvavälejä.

Kaikki varaukset tehdään alustavina, ja varmistetaan vasta lähempänä tilaisuutta kun tiedetään tilanne tarkemmin. Tietysti toivomme puolin ja toisin, että tilaisuus perutaan tai siirretään, mikäli on koronaan viittaavia oireita. Varaajalle kutsujen peruminen tai siirtäminen on aina maksutonta - emme peri tällä hetkellä varausmaksuja tilanteen epävarmuuden takia. Jos meidän puolesta joudutaan tilaisuus siirtämään, tarjoamme ryhmällesi kutsut uuteen ajankohtaan ilman kutsumaksua.

Myymälässämme kutsujen hinta on toistaiseksi 50€/ryhmä (yksityistilaisuus), ja jos ostoksenne ylittävät 200€ kutsut ovat maksuttomat. Polttarirastit (jos onnistuvat myöhemmin kesällä, tai esim. ulkona) alkaen 30€. Kutsuillamme myymälässä on aina valikoimissa koko laaja tuotekirjo ja ostokset saa mukaan saman tein! Tietystikään mitään ostopakkoa ei ole, ja myös esim. "pikakutsut" onnistuvat pienillekin (2-4 hlö) ryhmille vaikkapa aukioloaikoinamme! Aina saa kysyä lisää ja esittää toiveita 💓

Kaikki kutsuvaraukset aina joko puhelimitse 03 2182829 tai paikan päällä myymälässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti