lauantai 1. toukokuuta 2021

LELO uutuudet SILA & ENIGMA

LELO SONA "imurin" soonisiin värähtelyihin perustuva teho on hurmannut suomalaisia naisia jo usean vuoden ajan ja SONA onkin yksi kaikkien aikojen hurratuimpia tuotteitamme! Asiakkailta saatu palaute on ollut suorastaan mykistävänkin positiivista.

Tietysti sellaista tuotetta ei ole olemassakaan, mikä kaikille toimisi ja mistä kaikki tykkäisivät. Olemmehan kaikki erilaisia ja jokaisella on omat mieltymykset - ja sehän on ihana asia!

Lelo Sona on kuitenkin kerännyt kehuja monenlaisilta käyttäjiltä. Moni käyttää yksin, moni kumppanin kanssa, sängyssä, suihkussa... Sonan syvälle ulottuva värähtely on saanut naiset löytämään itsestään aivan uudenlaisia orgasmeja ja jopa ns. "squirttaamaan" eli ejakuloimaan voimakkaasti kun orgasmi on ollut niin kokonaisvaltainen. Sonan värähtely yhdistettynä imuun toimii klitorikselle, tai nänneille, ja jopa muutama miesasiakkaamme on uskaltautunut tunnustamaan, että tuntuma on ollut varsin jännittävä kiveksiin, peniksen juureen tai välilihan alueelle.

Jos jotain negatiivisempia palautteita pitäisi niputtaa, osalle Sona (etenkin perusmalli) on ollut vähän liiankin intensiivinen (ja nopea!)

 

LELO UUTUUS: SILA

Lelon uutuuksista SILA perustuu samaan toimintamekanismiin kuin Sona: miellyttävät eri taajuuksilla sykkivät sooniset aallot, joiden värähtely on jotain aivan muuta kuin perus-vibraattoreissa!

Silan muotoilu on kuitenkin täysin eri. Leveämpi suutinosa "ampuu" värähtelyn laajemmalle alalle, jolloin värähtelyn teho on toki voimakas, mutta ei ehkä aivan niin "aggressiivinen" (kuten yhdessä vertailussa todettiin). Eli jos haluat nautiskella värähtelyistä pidempään ja kruisailla kuin avoautolla kesäpäivänä, Sila on vaihtoehtosi! Jos taas kaipaat nopeaa kiihdytystä nollasta sataan niin että tukka hulmuaa ja muut ei pysy perässä, kannattaa valita Sona. Anatomisesti Sonan suutinosa on pienempi, ja siten myös tarkempi ja myös sen imuvoima kohdistuu voimakkaammin yhteen pieneen alueeseen. Silassa imu on hienovaraisempi, ja omasta anatomiasta ja toki myös karvoituksesta riippuen, ei niin tiivis. Värähtelyjen teho toki ei vaadi painamista ihoa vasten kovinkaan kovaa!

 

 

Sila on myös juurikin hellemmän imun ja rauhallisemman värähtelytaajuuden ansiosta Sona-malleja hiljaisempi. (Joskin myös Sona on kuin kuiskaus jos verrataan vaikkapa nettikaupoissa suosituimpaan imuriin, eli ääniaaltoihin perustuvaan Satisfyeriin - jota toki meiltä ei kukaan osta kun myymälässä pääsee/joutuu kuulemaan myös äänet ennen ostopäätöstä)

Silassa on Lelo-laadun mukaisesti ihanan pehmeä ja silkkisen sileä silikonipinta, joka liukuu iholla ja tuntuu uskomattoman miellyttävältä. Lisäksi se on siro käyttää ja kaunis kuin mikä!

 

LELO UUTUUS: ENIGMA

Olemme kuulleet useammalta naisasiakkaalta, että parasta on kun on Sona klitorikselle ja G-pistesauva samaan aikaan käytössä. Kahta laitetta on tietysti ehkä hankala operoida samanaikaisesti, joten Lelo on ratkaissut ongelman...Ja vielä paljon siihen päälle!


LELO ENIGMA on täysin uuden sukupolven seksiväline; Unisex-lelu, jossa yhdistyvät sooninen aalto ja imu, sekä voimakas värinätaajuus.

Pehmeä sauvaosa taipuu ja hyväilee värähtelyllä, joka on pehmeän voimakas, ei pinnallinen ja terävä. Kiihotinosa on kuin SONA 2, eli perus-sonaa syvempi suutinosa aikaansaa laajan värähtelyaallon, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi!

ENIGMA on mieletön yhdistelmä G-pistevibraa ja soonisilla aalloilla hurmaavaa klitoriskiihotinta, mutta muotoilu mahdollistaa käytön myös esim. eturauhaskiihottimena. Taattu Lelo-laatu materiaalissa ja akussa.

Sekä SILA että ENIGMA (ja tietysti paljon muuta!) ovat nähtävillä myymälässämme ja näitä pääsee vertailemaan. Myös Sonasta löytyy sekä perusmallia että uudempaa kakkosmallia, joissa on pienet eroavaisuudet, mutta molemmat puolustavat paikkaansa valikoimissa omilla erityispiirteillään. 

 

Muistathan, että kaikkien silikonisten tuotteiden kanssa kannattaa käyttää vain vesipohjaista eli vesiliukoista liukuvoidetta. Etenkin sonan ja silan kaltaisten tuotteiden suuttimesta öljyt, silikonit, rasvat yms. on vakea pestä pois ja ne ajan kanssa kuluttavat värähtelykalvon ja siten pilaavat tuotteen. Nykyään myös moni pesuaine sisältää öljyä ihonhoitotarkoituksessa - kannattaa tarkistaa se ennen kuin pesee kalliit vibransa ko. pesuaineella. Kun tietysti toivomme, että ihanat tuotteet kestävät hyvinä mahdollisimman pitkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti