torstai 18. helmikuuta 2021

Piristystä kevätkauteen uudenlaisilla päiväkutsuilla

Maukasteen kevätspesiaalina nyt varattavissa päiväkutsut myymälään 1-4 hengelle. Tuote-esittely tapahtuu myymälän aukiollessa, mutta omassa rauhassa erillisessä kutsuhuoneessamme.

Pienessä ryhmässä myymälässämme sinä ja ystäväsi pääsette tutustumaan tuotteisiin, kuten hierontaöljyihin, voiteisiin ja aikuisten leluihin, rauhassa ja koronaturvallisesti:

  • Myymälässämme Uniq-ilmanpuhdistuslaite, joka puhdistaa tehokkaasti huoneilmasta allergeeneja, viruksia, bakteereja jne. 
  • Meiltä löytyy mahdollisuus käsienpesuun ja käsidesiä, jota myös suosittelemme aina myymälään tullessa
  • Käytämme asiakaskohtaamisissa ja esittelytilanteissa maskia
  • Voimme huolehtia turvaväleistä kun pidetään ryhmä pienenä
  • Desinfioimme säännöllisesti esiteltävät näytetuotteet
  • Varaukset ovat aina alustavia: puolin ja toisin pidetään huolta, ettei olla kutsuilla kipeinä

Tuote-esittelyn kesto on n. 45min. Halutessanne voitte tuoda mukananne pientä tarjoilua, kuten suklaata ja  lasilliset kuohuvaa, tai vaikkapa kahvitarpeet ja pientä sormisyötävää suolaista. 

Päiväkutsuille on varattavissa ajat arkisin kello 12-18. Hinta 30€/ryhmä - varaajana saat kutsujen yhteydessä lahjakortin myymälään, arvo 50€! Ei ennakkomaksua. (Tarjous voimassa maaliskuun loppuun)

Soita 03-2128289 tai tule käymään ja kysy rohkeasti lisää!

Järjestämme edelleen myös muita kutsuja myymälässämme, mutta noudatamme ohjeistuksia henkilömääräsuositusten suhteen ja esim. tällä hetkellä yksityistilaisuuksissa maksimiosallistujamäärä on kahdeksan henkilöä; siten emme ylitä 10 hengen ylärajaa ja saamme kaikki osallistujat aseteltua turvavälein myymäläämme. Pienelle ryhmälle myymälässämme on reilusti tilaa, ilmanpuhdistin pörisee tehokkaasti ja pystymme huolehtimaan desinfioinneista asianmukaisesti. Emme tällä hetkellä pidä kotikutsuja.
Yksityistilaisuudet myymälässämme alkaen 50€.
Kutsuillamme ei koskaan ole ennakkomaksua, etenkään näinä aikoina; voitte aina siirtää tai perua kutsut ilman lisäkustannuksia. Myös meidän puolelta kutsuvaraukset ovat alustavia. Yli 18 vuotta olemme erilaisia mielihyväkutsuja pitäneet, emmekä kertaakaan joutuneet meidän puolesta perumaan, eli vaikka ennen vanhaan pidettiin se mikä luvattiin vaikka "pää kainalossa", niin tässä koronatilanteessa myöskään me emme flunssaoireisina tilaisuuksia järjestä. Mikäli kutsut meidän puolesta jouduttaisiin perumaan tai siirtämään, saatte seuraavat kutsut luonnollisesti ilman kutsumaksua.

Oli kyse sitten ystäväporukan päiväkutsuista, polttareista, naistenillasta tai mistä tahansa, aina saa kysyä, kerromme mielellämme lisää ja suunnitellaan yhdessä juuri teille mukava hetki mielihyvätuotteiden parissa! Kutsuvaraukset puhelimitse 03 2128289 tai paikan päällä myymälässämme Näsilinnankadulla, Tampereella. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti