lauantai 9. joulukuuta 2017

Uusia liukkaita Australiasta

Vaikka Puoli Seitsemän -ohjelmassa opastettiin suomalaisia tekemään itse oman liukkarit, me emme tätä suosittele - tee-se-itse -mentaliteetilla ei tarvitse ääriin asti mennä. Kotitekoisuudessa kuitenkin on omat riskinsä; kenen keittiö on laboratoriotason siisti, jotta kokkailuun ei tule ylimääräisiä mausteita? Ei todellakaan mitään CE-merkittyä terveystavaraa. Maizenat ynnä muut eivät ole suunniteltu naisen limakalvojen pH:lle - jouluhiivan saa helpomminkin! Kuinka tekemäsi liukasteen säilytät? Hillopurkissa? Ja likaisilla sormilla annostellen..? Hyhhyh!

Sitä paitsi, liukasteen kokkailu on kuitenkin paljon vaikeampaa kuin käydä asiantuntevassa myymälässä tai verkkokaupassa ostamassa laadukas, nimenomaan intiimiliukasteeksi suunniteltu tuote.

Myymälämme yli 15-vuotisen historian ajalta yksi liukuvoide on ylitse muiden...

Australialainen Wet Stuff on vuosien saatossa saanut kiitosta sadoilta asiakkailtamme. "Perusmalli", eli suomi-sinivalkoisella etiketillä nykyään löytyvä E-vitamiiniversio on myydyin ja kiitetyin tuotteemme. Sellaista tuotetta ei toki olemassa olekaan, mistä kaikki tykkäisivät! Yksi asiakkaamme sanoi kerran, että eivät tykkää kun on liian aidon tuntuinen, ja olemmepa kuulleet palautteet, jonka mukaan Wet Stuff E liukuvoide on huonoa koska se kestää liian pitkään!

Wet Stuff Plain E on vesipohjainen, naisen oman liukasteen kaltainen, pitkäkestoinen, hoitava, tuoksuton, mauton, pH-neutraali...ja mitä vielä! E-vitamiini pehmentää ihoa ja limakalvoja. Toimii loistavasti myös aikuisten lelujen kanssa.

Wet Stuff -tuoteperhe on nykyään laaja ja valikoimaa löytyy myös silikonipohjaisista liukasteista. Joulun korvilla olemme saaneet muutaman uutuuden ja vanhoja suosikkeja löytyy myös siistillä pumppukorkilla.

Wet Stuff - vesipohjaiset liukuvoiteet

Perinteisen sinivalkoisen lisäksi ennestään tuttu Wet Stuff Gold löytyy edelleen valikoimista. Gold on aavistuksen ohuempi ja ehkä vieläkin pitkäkestoisempi. Lämpenee ihon lämpöiseksi nopeammin ja sopii Plain-versiota paremmin anaaliseksiin. Nyt myös pumppupullossa! Viime joulun tulokas Wet Stuff Plus on puolestaan kaikista herkimmille limakalvoille suunniteltu; vähemmän ainesosia, erittäin hellävarainen, joskaan ei siksi ihan niin pitkäkestoinen.

Slippery Stuff on eräänlainen 2 in 1 -tuote. Ohuen, hieman öljymäisen koostumuksen johdosta käy liukasteeksi tai hierontaan ja kosteusvoiteeksi intiimialueille. Myös Slippery Stuff saatavilla pumppupullossa.

Wet Stuff - silikonipohjaiset liukuvoiteet

 Jo jonkin aikaa myynnissä ollut Wet Stuff Touch on jo nopeasti saanut asiakaspalautetta uskomattoman miellyttävästä koostumuksesta. Hienolaatuinen silikoniliukaste on iholla liukas ja sopii siten myös hierontaan. Ei puhdistu vedellä, joten sopii myös suihkuleikkeihin. Nyt saatavilla myös pienempi purkkikoko. Molemmissa sama siisti napsukorkki, josta tuotetta on helppo annostella pieni määrä - sillä pienikin määrä riittää.Touch imeytyy kuitenkin lopulta ihoon, joten rankkaa putsausta ei välttämättä tarvitse. Säästeliään valinta; etenkin kun alensimme hintaa isomman saapumiserän myötä!
Uutuutena Wet Stuff Elite, joka on kirkas ja ohuen ohut silikoniliukuvoide. Sen liukas, kostea tunne iholla kestää jopa 35 minuuttia. Vielä tämänkin jälkeen liukas silikonipinta kestää noin 15 minuuttia, joten liukuvoiteen kokonaiskestoaika huimat yli 45 minuuttia! Elite sopii myös erilaisten materiaalin kanssa, esim. nahan ja lateksin kiillottamiseen. Silikonipohjainen liukuvoide on myös suositeltava vaihtoehto anaaliseksiin, mikäli käytössä ei ole silikonista valmistettuja välineitä.

Muistathan, että silikonipohjaista liukuvoidetta ei tule koskaan käyttää silikonisten lelujen kanssa.

Hybridi

Wet Stuff Secrets on tehnyt paluun! Se on niin sanottu hybridiliukaste eli sekoitus vettä ja silikonia. Voitaisiin sanoa liukastevoide, sillä sen koostumus on kermainen ja voidemainen. Toimii myös hierontavoiteena. Liukuu ihon pinnalla kuin silikoni, mutta imeytyy jättäen liukkaan, kosteuttavan pinnan limakalvoille tai iholle. Siisti pumppupullo.

Wet Stuff - makuliukuvoiteet

Eikä unohdeta kahta kaloritonta jouluherkkua! Makea kinuski on naistenkutsujemme supersuosikki. Herkullinen Salted Caramel on väritöntä ja liukasta ja saa todellakin kuolan valumaan suusta! Stevialla makeutettu.
Peppermint Tingle puolestaan on suuseksiliukaste vailla vertaa: raikas maku, piparminttuöljyn pieni viileys ja kihelmöinti ja se, että piparminttu rauhoittaa nielua ja nenää. Juunou ;)

 

Nämä ja paljon muita talven liukkaita!
Maukaste-myymälästä Tampereelta tai verkkokaupasta kauppa.maukaste.fi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti