maanantai 4. joulukuuta 2017

Maukasteen Suomi100

Maukaste on kotimainen yritys, ja meille henkilökohtaisesti suomalaisuus on tärkeä asia. Juhlistamme ylpeänä satavuotiasta Suomea.
Juhlan kunniaksi tarjouspaketin Suomalaisten naisten suosikkituotteista, joissa toistuu rakas sinivalkoinen teema.


Maukasteen sinivalkoinen Suomi100 -syntymäpäivätarjous

Sininen LELO TARA ja Wet Stuff E-vitamiini -liukuvoide sinivalkoisella etiketillä huippuhintaan 100€! (Säästät 61,90€)

LELO TARA vibraattori sopii joko "salaisiin" omiin hetkiin tai yhteiseen kivaan. Vähän kuin huippusuosittu pariskuntavibraattori Tiani, mutta Tarasta löytyy rotaatiotoiminto! Pyörivä pää hieroo sisältä ennenkuulumattomalla tavalla ja samalla pehmeä ulko-osa värisee klitoriksen päällä. Useita värinätoimintoja!

TARA pysyy paikoillaan, joten kädet jäävät vapaaksi - vaikkapa piparinleivontatalkoisiin!

Toimii yhdynnän aikana monenlaisissa asennoissa, penishierontaan tai naisen omaan hauskaan. Pyörivä liike herättelee G-pistettä aivan uudella tavalla samalla kun ulkopuolelle jäävän osan pehmeät värinät hierovat klitorista. LELO TARA on valmistettu miellyttävästä, sileäpintaisesta silikonista. Taraa on helppo ohjata itse välineestä, jolloin voit vaihdella kuuden erilaisen vibratoiminnon välillä napista painamalla. TARA on ladattava, latausaika aina maksimissaan kaksi tuntia. Laturi kuuluu pakkaukseen.

TARAN värinä tietysti syvänsininen!
Naisasiakkaamme toivovat usein tummansinistä väriä tuotteista ja nyt sitä on. (Saatavilla upea yönsininen myös LELO:n kuuluisasta "kielivibrasta" ORA2:sta)

Paketissa mukana myymälämme yksi kiitetyimpiä tuotteita jo yli 10 vuoden ajan! Vesipohjainen Wet Stuff -liukuvoide sinivalkoisella etiketillä, on hajuton, mauton, naisen oman liukasteen kaltainen, erittäin riittoisa intiimiliukaste, jossa limakalvoja hoitavaa E-vitamiinia. Pakkasimme tarjouspakettiin reilun 270 gramman pullon, jossa siisti ja kätevä "napsukorkki".


LELO TARA  normaalihintaan 139€ ja Wet Stuff Plain E 270g 22,90€ Nyt SUOMI100 ja vain 100€!

Verkkokaupasta ja myymälästä Tampereelta niin kauan kuin tarjouspaketteja riittää.


ITSENÄISYYSPÄIVÄNÄ 6.12. JUHLIMME SUOMEA
Tampereen myymälä suljettuna
ONNEA SUOMI! 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti